Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Gezellig weekend in Spijkse Poort
Gezellig weekend in Spijkse Poort GORINCHEM - Lekker shoppen en je helemaal overgeven aan alle nieuwe trends voor dit najaar, dat kan komend weekend bij Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem. meer »
Waterschap voert jaarlijkse schouw watergangen uit
Waterschap voert jaarlijkse schouw ... VIJFHEERENLANDEN - Op 1 november 2014 start Waterschap Rivierenland met de schouw van de kleinere sloten in het rivierengebied, de zogenoemde B-watergangen. Daarbij controleren ... meer »
Wintersport begint in Hardinxveld-Giessendam
Wintersport begint in ... HARDINXVELD-GIESSENDAM - De skiverenigingen Grote Rivieren en Drechtsteden houden zaterdagavond 1 november een inloopavond in restaurant Kampanje te Hardinxveld/Giessendam. meer »
Meldpunt mobiel bereik geopend op de website van Stadsbelang Gorinchem
Meldpunt mobiel bereik geopend op de ... GORINCHEM - Op de website van Stadsbelang Gorinchem is een meldpunt geopend voor mensen, die problemen ondervinden met het bereik van hun mobiele telefoon in de Gorcumse ... meer »
Spreekkamer krijgt budgetsubsidie onder voorwaarde
Spreekkamer krijgt budgetsubsidie onder ... GORINCHEM - Burgemeester en wethouders hebben besloten, het initiatief de Spreekkamer een budgetsubsidie toe te kennen voor de periode 1 juli 2014 tot en met 30 juni 2015.In het ... meer »

Meer nieuws uit regio Gorinchem

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win