Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Cursus Xtra English4kids gaat van start
Cursus Xtra English4kids gaat van start GORINCHEM - Voor basisschoolleerlingen, die zich gericht willen voorbereiden op het voortgezet onderwijs, start op 3 september in Brede School Mariëngaarde de cursus Xtra ... meer »
Noordeloser botst met Harderwijker in Voorthuizen
Noordeloser botst met Harderwijker in ... VOORTHUIZEN/NOORDELOOS - Donderdagmiddag 21 augustus heeft er op de kruising van de Apeldoornsestraat met de Tolnegenweg in Voorthuizen een aanrijding plaatsgevonden tusen en ... meer »
Snel op de been dankzij kniestraat Beatrixziekenhuis
Snel op de been dankzij kniestraat ... GORINCHEM - Voor patiënten tussen de 18 en 50 jaar met knieproblemen houden de orthopedisch chirurgen van het Beatrixziekenhuis dagelijks een one-stop-shopspreekuur. Dit wordt ook ... meer »
Fotowedstrijd ‘Zo beleef ik de Linge’
Fotowedstrijd ‘Zo beleef ik de L ... GORINCHEM - Waterschap Rivierenland en Staatsbosbeheer organiseren een fotowedstrijd met het thema ‘Zo beleef ik de Linge’. meer »
Politie houdt man aan met vuurwapen
Politie houdt man aan met vuurwapen GORINCHEM - Politiemensen hebben woensdagavond, om ongeveer 20.30 uur, een man aangehouden die in het bezit bleek te zijn van een vuurwapen. meer »

Meer nieuws uit regio Gorinchem

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win