Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Programma Koningsdag Gouda
Programma Koningsdag Gouda GOUDA - Het programma voor Koningsdag in Gouda ziet er als volgt uit: meer »
FF Tussendoor
FF Tussendoor Wat blundert de gemeente weer. Iedereen is waarschijnlijk te druk met de formatie van het nieuwe college, waardoor alles letterlijk stil ligt. Het lijkt erop dat Gouda stuurloos ... meer »
Winkelcentrum Bloemendaal ook met de feestdagen open
Winkelcentrum Bloemendaal ook met de ... GOUDA - In deze periode van het jaar zijn er veel feestdagen. Normaliter was winkelcentrum Bloemendaal dan gesloten, maar door de wijziging in de Winkeltijdenwet / zondag ... meer »
Leuke jeugdfilm in de meivakantie
Leuke jeugdfilm in de meivakantie GOUDA - Een leuke jeugdfilm in de meivakantie: Pelle en de dierenrovers. De film is twee keer te zien in het Filmhuis Gouda, zondag 27 en woensdag 30 april. meer »
Voorjaarsmarkt in Korte Akkeren
Voorjaarsmarkt in Korte Akkeren GOUDA - Op zaterdag 19 april wordt aan de Jacob van Lennepkade in de Korte Akkeren van 10.00 uur tot 17.00 uur een voorjaarsmarkt gehouden. meer »
Columns- FF Tussendoor
Columns- FF Tussendoor Wekelijks verschijnt een nieuwe column FF Tussendoor van eindredacteur Marianka Peters op onze website. Ook in de gedrukte Goudse Post is de column, na een jaar afwezigheid, weer ... meer »

Meer nieuws uit regio Gouda

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Opsporing Verzocht