Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Voedselbank winkelt gratis bij Kruidvat
Voedselbank winkelt gratis bij Kruidvat Gouda/Reeuwijk - Kruidvat opende woensdagmorgen de deuren van haar nieuwste winkel aan de Miereakker 24 in Reeuwijk met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant ... meer »
Nagenieten van Huiskamerfestival
Nagenieten van Huiskamerfestival Gouda - Zondag 1 juni vond de tweede editie van het Goudse ‘Huiskamer van de Stad’-festival plaats, waarbij meer dan 50 acts in over de hele stad verspreide huiskamers optraden. Go ... meer »
Natte voeten in Gouda
Natte voeten in Gouda Gouda - De Turfmarkt stroomde over en ook op andere plekken in de stad traden de sloten buiten hun oevers. meer »
Tweede Julianasluis in gebruik
Tweede Julianasluis in gebruik Gouda - Na de officiële opening van de tweede Julianasluis op 20 juni, kan de scheepvaart vanaf vandaag gebruik maken van de tweede sluis. De afgelopen weken is de tweede sluis, ... meer »
Verkeershinder A20 en A12
Verkeershinder A20 en A12 GOUDA - In het weekend van vrijdag 1 augustus 22.00 uur tot maandag 4 augustus 05.00 uur wordt gewerkt op de A20 richting Gouda. meer »
Columns- FF Tussendoor
Columns- FF Tussendoor Wekelijks verschijnt een nieuwe column FF Tussendoor van eindredacteur Marianka Peters op onze website. Ook in de gedrukte Goudse Post is de column, na een jaar afwezigheid, weer ... meer »

Meer nieuws uit regio Gouda

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Opsporing Verzocht