Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Nieuwe stationskap Gouda
Nieuwe stationskap Gouda Gouda - In het weekend van 7, 8 en 9 november en van 28, 29 en 30 november worden de kolommen, liggers en de onderdelen voor de nieuwe stationskap aan de Bloemendaalzijde van ... meer »
Meet & Greet cast Pijnstillers
Meet & Greet cast Pijnstillers GOUDA - Op 25 oktober, de laatste zaterdag van de herfstvakantie, draait om 15.30 uur de succesvolle film ‘Pijnstillers’ in Cinema Gouda. ‘Pijnstillers’ is de nieuwste Carry Slee v ... meer »
Beschermd wonen in Gouda gegarandeerd
Beschermd wonen in Gouda gegarandeerd Gouda - Gouda is als centrumgemeente verantwoordelijk om Beschermd Wonen te regelen voor de regio Midden Holland. Hiervoor zijn nu afspraken gemaakt met de huidige aanbieders van ... meer »
Acties tijdens Goudse intocht Sint
Acties tijdens Goudse intocht Sint Gouda - De Actiegroep Pro Zwarte Piet is twee weken geleden gestart met een burgerinitiatief om de Tweede Kamer te laten beslissen over de toekomst van Zwarte Piet. Inmiddels zijn ... meer »
Goudse kopschopper gepakt
Goudse kopschopper gepakt Gouda - De politie heeft zaterdag 18 oktober om 04.20 uur een 31-jarige Gouwenaar aangehouden op verdenking van mishandeling van een 25-jarige plaatsgenoot op de Lange Tiendeweg. meer »
Columns- FF Tussendoor
Columns- FF Tussendoor Wekelijks verschijnt een nieuwe column FF Tussendoor van eindredacteur Marianka Peters op onze website. Ook in de gedrukte Goudse Post is de column, na een jaar afwezigheid, weer ... meer »

Meer nieuws uit regio Gouda

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Opsporing Verzocht