Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Burendag bij Dierenweide
Burendag bij Dierenweide Gouda - Op zaterdag 27 september met Burendag hebben de vrijwilligers van de Dierenweide Goverwelle besloten om de buren op de koffie te vragen. Vanaf 10.30 kunnen de buren ... meer »
Urban Chase in Gouda
Urban Chase in Gouda Gouda - Op zaterdag 11 oktober vindt in de Goudse binnenstad het evenement Urban Chase plaats. meer »
#Petsie Fotowedstrijd. Doe mee en win!
#Petsie Fotowedstrijd. Doe mee en win! Oproep aan alle baasjes en harige viervoeters! Doe vandaag nog mee met de #Petsie fotowedstrijd. Ga samen met je hond of kat op de foto. Verzamel de meeste stemmen, wordt ... meer »
‘Poten af van onze mensen’
‘Poten af van onze mensen’ Gouda - Agressie en geweld tegen hulpverleners moet stoppen. Of het nu tegen ambulance-, brandweer- of ziekenhuispersoneel is, iedere organisatie ervaart agressie en geweld ... meer »
Gestolen eenden terug op graf
Gestolen eenden terug op graf Gouda - De bronzen eenden, die eerder van een graf op begraafplaats IJsselhof waren gestolen, zijn weer terecht. Een 30-jarige man is aangehouden voor heling. meer »
Columns- FF Tussendoor
Columns- FF Tussendoor Wekelijks verschijnt een nieuwe column FF Tussendoor van eindredacteur Marianka Peters op onze website. Ook in de gedrukte Goudse Post is de column, na een jaar afwezigheid, weer ... meer »

Meer nieuws uit regio Gouda

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Opsporing Verzocht