Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Winkelcentrum Bloemendaal ook met de feestdagen open
Winkelcentrum Bloemendaal ook met de ... GOUDA - In deze periode van het jaar zijn er veel feestdagen. Normaliter was winkelcentrum Bloemendaal dan gesloten, maar door de wijziging in de Winkeltijdenwet / zondag ... meer »
Leuke jeugdfilm in de meivakantie
Leuke jeugdfilm in de meivakantie GOUDA - Een leuke jeugdfilm in de meivakantie: Pelle en de dierenrovers. De film is twee keer te zien in het Filmhuis Gouda, zondag 27 en woensdag 30 april. meer »
Voorjaarsmarkt in Korte Akkeren
Voorjaarsmarkt in Korte Akkeren GOUDA - Op zaterdag 19 april wordt aan de Jacob van Lennepkade in de Korte Akkeren van 10.00 uur tot 17.00 uur een voorjaarsmarkt gehouden. meer »
Badmintonners prolongeren titel
Badmintonners prolongeren titel VLIST - Tijdens de jaarlijkse finaleavond van de clubkampioenschappen van BadmintonClub Vlist hebben René Huisjes en Jacqueline Segeth hun titels met een jaar weten te verlengen. meer »
FF Tussendoor
FF Tussendoor Deze week niet in de ‘papieren’ Goudse Post, maar uiteraard wel online: de column van Marianka Peters. meer »
Columns- FF Tussendoor
Columns- FF Tussendoor Wekelijks verschijnt een nieuwe column FF Tussendoor van eindredacteur Marianka Peters op onze website. Ook in de gedrukte Goudse Post is de column, na een jaar afwezigheid, weer ... meer »

Meer nieuws uit regio Gouda

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Opsporing Verzocht