Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Zwemmen in grote rivieren is levensgevaarlijk
Zwemmen in grote rivieren is ... GOUDA - Met warm weer zoeken veel mensen verkoeling en ontspanning in het water. Zwemmen in rivieren en kanalen is populair in de zomer, maar ook erg gevaarlijk. Ondanks een ... meer »
Goudse Rembrandts bekend!
Goudse Rembrandts bekend! GOUDA - De jury (directeur Museum Gouda, Gerard de Kleijn) heeft ruim honderd tekeningen en schilderwerken ontvangen voor de tekenwedstrijd: ‘Wie is de beste Rembrandt van Gouda?’ ... meer »
Samenwerking Cyclus en Tempo-Team in Gouda
Samenwerking Cyclus en Tempo-Team in ... GOUDA - De komende vier jaar betrekt Cyclus haar personeel voor de vaste flexibele schil via Tempo-Team. Op donderdag 17 juli ondertekenden algemeen directeur Leendert van Bloois ... meer »
Hittetips voor ouderen én anderen
Hittetips voor ouderen én anderen GOUDA - Veel drinken, rustig aan, voorzichtig met alcohol en houd uw urine in de gaten! De komende dagen worden tropische temperaturen verwacht. Vooral kwetsbare ouderen hebben ... meer »
Columns- FF Tussendoor
Columns- FF Tussendoor Wekelijks verschijnt een nieuwe column FF Tussendoor van eindredacteur Marianka Peters op onze website. Ook in de gedrukte Goudse Post is de column, na een jaar afwezigheid, weer ... meer »

Meer nieuws uit regio Gouda

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Opsporing Verzocht