Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
UPDATE: Onderzoek moord Ewoud Siegers
UPDATE: Onderzoek moord Ewoud Siegers Gouda - Het rechercheonderzoek naar de vermoorde Ewoud Siegers uit Gouderak, wiens lichaam zaterdagmorgen 6 december in het Noorderhout werd gevonden, is in volle gang. meer »
Start verkoop Westergouwe
Start verkoop Westergouwe Gouda - Op donderdagavond 29 januari van het nieuwe jaar wordt om 18.30 uur in het Huis van de Stad het startsein gegeven voor de verkoop van de eerste woningen van Westergouwe. meer »
Ondersteuning MEE in 2015
Ondersteuning MEE in 2015 ADVERTORIAL - Vanaf 1 januari 2015 verandert er veel op het gebied van zorg & ondersteuning, jeugd en werk & inkomen. Vanuit de Rijksoverheid en de provincie komen er ... meer »
Goudse Pelle weer in finale
Goudse Pelle weer in finale Gouda - Het lijkt bijna routine te worden, maar dat is het beslist niet: Pelle van Esch (13), de jonge Goudse componist weet voor de vierde keer op rij de landelijke finale te ... meer »
Hennepkwekerij Kleiwegstraat
Hennepkwekerij Kleiwegstraat Gouda - De politie heeft maandag 8 december in een woning aan de Kleiwegstraat een hennepkwekerij met 1340 planten ontdekt en ontmanteld. meer »
Columns- FF Tussendoor
Columns- FF Tussendoor Wekelijks verschijnt een nieuwe column FF Tussendoor van eindredacteur Marianka Peters op onze website. Ook in de gedrukte Goudse Post is de column, na een jaar afwezigheid, weer ... meer »

Meer nieuws uit regio Gouda

» meer nieuws

Woningen in uw regio

Advertentiekosten

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Opsporing Verzocht