if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Goudse Senna schittert in film
Goudse Senna schittert in film Gouda - Vanaf 2 april draait de korte film ‘Floris & Pip’ een week lang in Cinema Gouda. De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Mees Slokkers en het grote Goudse tal ... meer »
Paasuitjes in Gouda en omgeving
Paasuitjes in Gouda en omgeving Wilt u dit jaar eens iets anders met Pasen dan de bekende woonboulevards bezoeken? De redactie van de Goudse Post heeft de leukste uitjes op een rijtje gezet.Wandelexcursie polder ... meer »
Paspoort voor GHZ patiëntjes
Paspoort voor GHZ patiëntjes Gouda - Kinderen die met regelmaat het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) bezoeken, krijgen vanaf nu een ziekenhuispaspoort. In dit paspoort schrijven zij zelf op hoe ze het beste een ... meer »
Vierstroom wordt WelThuis
Vierstroom wordt WelThuis Gouda - Het Olympiadehuis aan het Olympiadeplein van Vierstroom Wonen met Zorg gaat verder onder de naam WelThuis. Dit geldt ook voor 16 andere verpleeg- en verzorgingshuizen in ... meer »
Strips op de Markt
Strips op de Markt Gouda - Op zondag 3 mei wordt voor de negende keer het stripevenement Strips op de Markt in Gouda georganiseerd. Hoofdgast van dit jaar is populaire kater Heinz, een creatie van ... meer »
Columns- FF Tussendoor
Columns- FF Tussendoor Wekelijks verschijnt een nieuwe column FF Tussendoor van eindredacteur Marianka Peters op onze website. Ook in de gedrukte Goudse Post is de column, na een jaar afwezigheid, weer ... meer »

Meer nieuws uit regio Gouda

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Opsporing Verzocht