Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Acties tijdens Goudse intocht Sint
Acties tijdens Goudse intocht Sint Gouda - De Actiegroep Pro Zwarte Piet is twee weken geleden gestart met een burgerinitiatief om de Tweede Kamer te laten beslissen over de toekomst van Zwarte Piet. Inmiddels zijn ... meer »
Goudse kopschopper gepakt
Goudse kopschopper gepakt Gouda - De politie heeft zaterdag 18 oktober om 04.20 uur een 31-jarige Gouwenaar aangehouden op verdenking van mishandeling van een 25-jarige plaatsgenoot op de Lange Tiendeweg. meer »
Goudse kaas belandt in sloot
Goudse kaas belandt in sloot Gouda - Een bizar ongeval maandagmorgen 20 oktober. Een bestelbus met aanhanger, tot de nok toe gevuld met kaas reed over de Bodegraafsestraatweg. Plotseling verloor de ... meer »
Gouda decor talentenshow RTL4
Gouda decor talentenshow RTL4 Een negenjarige jongen die waanzinnig zijn cello bestrijkt. Iemand die geen noten leest, maar wel tot tranen toe roert met zijn pianospel. Na The Voice en Hollland got Talent komt ... meer »
IN MEMORIAM: Nico Habermehl
IN MEMORIAM: Nico Habermehl Gouda - Op vrijdagmorgen 17 oktober is de Goudse historicus Nico Habermehl op 68-jarige leeftijd overleden. Nico was al geruime tijd ziek, maar dat weerhield hem er niet van ... meer »
Columns- FF Tussendoor
Columns- FF Tussendoor Wekelijks verschijnt een nieuwe column FF Tussendoor van eindredacteur Marianka Peters op onze website. Ook in de gedrukte Goudse Post is de column, na een jaar afwezigheid, weer ... meer »

Meer nieuws uit regio Gouda

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Opsporing Verzocht