Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Kamervragen rond moskee Gouda Gouda - De mogelijke komst van een islamitisch centrum in de voormalige PWA kazerne heeft nu ook Den Haag bereikt. Het CDA uit grote zorgen over de handelwijze ... meer »
Discount supermarkt in Goverwelle
Discount supermarkt in Goverwelle Gouda - Naast de bestaande supermarkt van Albert Heijn komt er een discount supermarkt in Winkelcentrum Goverwelle. Dit moet de aantrekkelijkheid van het winkelcentrum bevorderen ... meer »
Afrit Moordrecht eerder klaar
Afrit Moordrecht eerder klaar Gouda/Moordrecht - Op vrijdag 21 november rondt Rijkswaterstaat het werk aan de A20/N456 Moordrecht voor een belangrijk deel af. Dan gaat een nieuw viaduct over het spoor voor ... meer »
90 aanhoudingen tijdens intocht Sint
90 aanhoudingen tijdens intocht Sint Gouda - Tijdens de landelijke intocht van Sinterklaas op 15 november zijn 90 voor- en tegenstanders van Zwarte Piet aangehouden door de politie. Dertig betogers werden eerder op ... meer »
Croda wint MVO award
Croda wint MVO award Gouda - Het Goudse bedrijf Croda is de winnaar van de MVO Award 2014 van de Stichting Fairtrade Gouda. Het bedrijf ontving deze prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. meer »
Columns- FF Tussendoor
Columns- FF Tussendoor Wekelijks verschijnt een nieuwe column FF Tussendoor van eindredacteur Marianka Peters op onze website. Ook in de gedrukte Goudse Post is de column, na een jaar afwezigheid, weer ... meer »

Meer nieuws uit regio Gouda

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Opsporing Verzocht