Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Fietsenstalling binnenstad gered
Fietsenstalling binnenstad gered Gouda - Door de overname van de exploitatie van de fietsenstalling aan de Agnietenstraat in Gouda, heeft Rep.26 Tweewielerspecialisten de stalling behoed voor dreigende sluiting. meer »
Gouda een paar dorpen rijker
Gouda een paar dorpen rijker Gouda - Regen of geen regen, de kids trokken zich er niets van aan en gingen aan de slag. De pallets werden verdeeld en het zagen en timmeren begon. Deze week is Gouda een aantal ... meer »
Julianastaete definitief dicht
Julianastaete definitief dicht Gouda - De kogel is door de kerk. Julianastaete gaat definitief dicht. De 46 bewoners kunnen zelf hun voorkeur aangeven naar welk centrum ze willen verhuizen, binnen of buiten ... meer »
‘Vuurwerk’ in de Houtman
‘Vuurwerk’ in de Houtman Gouda - De optredens van Dreadless staan vol van de positieve energie, genoeg om de komende wintermaanden goed door te komen. Sinds 2008 heeft de band gespeeld met verschillende ... meer »
Suppen op de Reeuwijkse Plassen
Suppen op de Reeuwijkse Plassen Gouda/Reeuwijk - Een sloepentocht, zeilwedstrijd of in het gezellige verenigingsgebouw de laatste nieuwtjes op vaargebied doornemen. Weer of geen weer, er is altijd wat te doen ... meer »
Columns- FF Tussendoor
Columns- FF Tussendoor Wekelijks verschijnt een nieuwe column FF Tussendoor van eindredacteur Marianka Peters op onze website. Ook in de gedrukte Goudse Post is de column, na een jaar afwezigheid, weer ... meer »

Meer nieuws uit regio Gouda

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Opsporing Verzocht