Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Ringslang rukt op
Ringslang rukt op BOSKOOP/HAZERSWOUDE-DORP - In Boskoop worden veelvuldig ringslangen gezien bij kwekerijen, vooral in Laag Boskoop. Onlangs kwamen ook twee meldingen binnen uit Hazerswoude. Dit ... meer »
Stichting Aria helpt Roma-zigeuners
Stichting Aria helpt Roma-zigeuners BOSKOOP - Het begon in 2010 met het kopen van een huisje voor de Roemeense Elena Lucaci, die in Boskoop de Straatkrant verkocht bij de Hoogvlietwinkel in de Snijdelwijk. Inmiddels ... meer »
‘Ik geniet als alles goed geregeld is’
‘Ik geniet als alles goed geregeld i ... HAZERSWOUDE-DORP/BOSKOOP – Ze is een visitekaartje van de vakbeurs Plantarium. PR-vrouw Sandra van Tol is deze week volop in touw om alles in goede banen te leiden. Als echte b ... meer »
Ondernemers zoeken elkaar op
Ondernemers zoeken elkaar op BOSKOOP - De ondernemersverenigingen weten elkaar tegenwoordig goed te vinden. Bij een recente ledenbijeenkomst van de Ondernemers Vereniging Boskoop (OVB) spraken de leden zich ... meer »
Eerste bekerwinst voor Floreant VR1
Eerste bekerwinst voor Floreant VR1 BOSKOOP - De Floreantvrouwen hebben zondag 24 augustus hun eerste bekerwedstrijd gespeeld. De uitwedstrijd tegen Eersteklasser Alkmania VR1 werd met een 0-1 overwinning afgesloten. meer »

Meer nieuws uit regio Boskoop

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win