Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Kroegpop wordt Fout Feessie
Kroegpop wordt Fout Feessie BOSKOOP - Normaal zitten de cafés in Boskoop niet te wachten op fout publiek, maar op zaterdag 25 oktober kan het allemaal niet fout genoeg zijn. Dan slaan de Boskoopse kroegen ... meer »
‘Meer natuur moet, is mijn slogan’
‘Meer natuur moet, is mijn slogan’ BOSKOOP - Hans van Dam werkte dertig jaar in de boomkwekerij. Toen waren wilde planten onkruid, die werden weg geschoffeld. Toch had hij er al iets mee. “Soms liet ik een leuke w ... meer »
Liesbeth Spies eerste vrouwelijke burgemeester van Alphen aan den Rijn
Liesbeth Spies eerste vrouwelijke ... BOSKOOP - De Alphense Liesbeth Spies is door de Alphense gemeenteraad voorgedragen als eerste kroonbenoemde burgemeester van de nieuwe gemeente Alphen aan den Rijn. Als de ... meer »
Dode man in sloot Boskoop
Dode man in sloot Boskoop BOSKOOP - In een sloot op Laag Boskoop is dinsdagochtend het stoffelijk overschot van een oudere man gevonden. De leeftijd is nog niet bekend bij de politie. meer »
Floreant VR1 wint en staat bovenaan
Floreant VR1 wint en staat bovenaan Boskoop - Zondag 12 oktober stond de wedstrijd tegen Bernardus VR1 op het programma. Bernardus is bekend terrein, maar niet tegen Vrouwen 1, die gedegradeerd zijn uit de 2e ... meer »

Meer nieuws uit regio Boskoop

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win