Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Het Kerkje zoekt vrienden
Het Kerkje zoekt vrienden BOSKOOP - Wethouder Han de Jager is ‘Vriend van het Kerkje’ geworden. Hij tekende een formulier dat hem was aangereikt door Matthijs Timmer, de nieuwe voorzitter van de Stichting V ... meer »
Floreant wint verdiend van Oegstgeest
Floreant wint verdiend van Oegstgeest BOSKOOP – Floreant-zaterdag heeft zich knap hersteld van de zware nederlaag tegen Koudekerk in de eerste competitieronde. Thuis tegen Oegstgeest wonnen de Boskopers verdiend met 2 ... meer »
#Petsie Fotowedstrijd. Doe mee en win!
#Petsie Fotowedstrijd. Doe mee en win! Oproep aan alle baasjes en harige viervoeters! Doe vandaag nog mee met de #Petsie fotowedstrijd. Ga samen met je hond of kat op de foto. Verzamel de meeste stemmen, wordt ... meer »
Hazerswoudse Boys boekt knappe zege
Hazerswoudse Boys boekt knappe zege HAZERSWOUDE-DORP - Op een redelijk gevuld sportpark en in aangenaam nazomerweer hebben Hazerswoudse Boys en Lugdunum er een leuke, sportieve voetbalmiddag van gemaakt. In een ... meer »
Wat moet er met gemeentehuis gebeuren?
Wat moet er met gemeentehuis gebeuren? BOSKOOP - De SP wil snel duidelijkheid van het gemeentebestuur in Alphen aan den Rijn over de toekomst van de leegstaande gemeentehuizen in Boskoop en Rijnwoude. De partij is ... meer »

Meer nieuws uit regio Boskoop

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win