Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Bliksem treft woning in Boskoop
Bliksem treft woning in Boskoop BOSKOOP - Een woning aan de Calville in Boskoop is maandagochtend getroffen door de bliksem. Daarbij brak brand uit op het dak van het pand. meer »
Boskopers vernielen autospiegels
Boskopers vernielen autospiegels BOSKOOP/ALPHEN AAN DEN RIJN - De politie heeft zaterdag 26 juli om 04.40 uur in Alphen aan den Rijn twee Boskopers van 20 jaar en een Zaandammer van 19 jaar aangehouden op ... meer »
Wat houdt de dag van nationale rouw in?
Wat houdt de dag van nationale rouw in? BOSKOOP - Minister-president Rutte heeft woensdag 23 juli tot dag van nationale rouw verklaard. Op deze dag komen de eerste slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne om 16.00 uur ... meer »
Provincie communiceert te laat bij storing hefbrug
Provincie communiceert te laat bij ... BOSKOOP - Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland erkennen dat de provincie een inschattingsfout heeft gemaakt bij een storing aan de Hefbrug in Boskoop. Dit laten zij weten in ... meer »
Winnaars Open Kwekerijdag Boskoop
Winnaars Open Kwekerijdag Boskoop BOSKOOP - Tijdens de Open Kwekerijdag in Boskoop konden de bezoekers meedoen aan een prijsvraag met vragen over de deelnemende boomkwekerijbedrijven. meer »

Meer nieuws uit regio Boskoop

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win