Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Reünie Herlife op 20 april op het ICT-terrein
Reünie Herlife op 20 april op het ... BOSKOOP/HAZERSWOUDE-DORP - Het is inmiddels twee jaar geleden dat de discotheek Citylife (beter bekend als de Herberg) werd gesloten door de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. meer »
Schilderijen van Maja van der Zijden
Schilderijen van Maja van der Zijden Boskoop - In de maanden april, mei en juni exposeert Maja van der Zijden haar schilderijen in de parochiezaal van de R.K. Joannes de Doperkerk aan de A. P. van Neslaan in Boskoop. meer »
Actie voor ottertunnel in Groene Hart
Actie voor ottertunnel in Groene Hart Regio - Boswachter John Pietersen is op www.welkomotter.nl een actie gestart om geld in te zamelen voor de eerste ottertunnel rond de Nieuwkoopse Plassen. meer »
Johnny Verger and Friends in Flora
Johnny Verger and Friends in Flora Boskoop - Zaterdag 12 april om 20.15 uur treedt ‘Johnny Verger and Friends’ op in Flora. Niet eerder stond een band drie maal in het Floratheater. meer »
Paasfeest op Kinderboerderij Boskoop
Paasfeest op Kinderboerderij Boskoop Boskoop - Kinderboerderij de Contactweide viert zaterdag 19 april van 10:15 tot 12:00 uur een groots Paasfeest voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Kinderen onder 6 jaar zijn ... meer »

Meer nieuws uit regio Boskoop

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win