Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
IJsclub Otweg opent vernieuwd complex
IJsclub Otweg opent vernieuwd complex BOSKOOP - Zaterdag 1 november is het eindelijk zo ver dat de nieuwe combibaan en accommodatie van IJsclub Otweg officieel in gebruik wordt genomen. meer »
Sint op 15 november in Boskoop
Sint op 15 november in Boskoop BOSKOOP - Zaterdag 15 november zal Sinterklaas niet alleen Gouda bezoeken bij zijn terugkeer in Nederland. Ook in Boskoop zal op 15 november de traditionele intocht plaatsvinden. meer »
Plannen voor bibliotheek
Plannen voor bibliotheek BOSKOOP - De gezamenlijke Alphense bibliotheken en de gemeente zijn bezig met het smeden van plannen voor ‘de’ bibliotheken. De gemeente stelt hiervoor een visie op. In de tus ... meer »
Niet blij met plannen voor Centrum-Zuid
Niet blij met plannen voor Centrum-Zuid BOSKOOP - De plannen voor Centrum-Zuid – een nieuwe grotere vestiging van AH plus ruimte voor meer winkeliers – zijn een probleem. Als de supermarkt vertrekt vanaf haar huidige lo ... meer »
Oppositie wil duidelijkheid over begroting
Oppositie wil duidelijkheid over ... BOSKOOP - PvdA en GroenLinks zijn boos over de gemeentebegroting. De raadsleden klagen over de vaagheid en de weinig concrete informatie in de begroting. “Het is voor ons als r ... meer »

Meer nieuws uit regio Boskoop

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win