Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
‘Het gaat telkens om vernieuwing’
‘Het gaat telkens om vernieuwing’ BOSKOOP - Geboren in Den Haag en opgegroeid in Den Bosch, ging hij economie studeren in Tilburg. Hij werkte vervolgens in diverse functies op financieel gebied. En bouwde vooral ... meer »
Liesbeth Spies beëdigd
Liesbeth Spies beëdigd BOSKOOP - De eerste kroonbenoemde burgemeester van Alphen aan den Rijn is Liesbeth Spies. Maandagmiddag 15 december werd zij door Commissaris van de Koning, Jaap Smit, beëdigd. meer »
Ondersteuning MEE in 2015
Ondersteuning MEE in 2015 ADVERTORIAL - Vanaf 1 januari 2015 verandert er veel op het gebied van zorg & ondersteuning, jeugd en werk & inkomen. Vanuit de Rijksoverheid en de provincie komen er ... meer »
Floreant herfstkampioen
Floreant herfstkampioen BOSKOOP – Floreant mag zich na een 5-3 zege op CVC Reeuwijk de terechte herfstkampioen noemen. In de laatste wedstrijd voor de winterstop had het talentvolle team het mooiste voor ... meer »
Boskoopse Kerstmarkt
Boskoopse Kerstmarkt BOSKOOP - Zaterdag 13 en zondag 14 december vindt de tweede editie van de Boskoopse Kerstmarkt plaats. Het Rosarium wordt omgetoverd tot sfeervol winterparadijs met kerstmuziek, ... meer »

Meer nieuws uit regio Boskoop

» meer nieuws

Woningen in uw regio

Advertentiekosten

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win