if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Floreant VR1 wint op de valreep
Floreant VR1 wint op de valreep BOSKOOP - Floreant VR1 speelde zondag 1 maart tegen het sterke Bernardus VR1. Een spannende wedstrijd zorgde voor veel leedvermaak bij de supporters. meer »
Totale offday BSC’68
Totale offday BSC’68 BENTHUIZEN - Afgelopen zaterdag toog BSC’68 naar Lisserbroek om aan te treden tegen Kagia. Na de goede wedstrijd van vorige week, waren de verwachtingen hoog gespannen en het was d ... meer »
Floreant lijdt zware nederlaag
Floreant lijdt zware nederlaag BOSKOOP – De topper in de derde klasse A tussen nummer drie SEV en nummer twee Floreant is voor de Boskopers een bittere pil geworden. Floreant verloor kansloos met maar liefst 6 ... meer »
Inloophuis de Gele Linde
Inloophuis de Gele Linde BOSKOOP - Op dinsdagochtend 3 maart is er bij de locatie in Boskoop van Inloophuis de Gele Linde naast een kopje koffie en een luisterend oor ook de mogelijkheid om mandala’s te k ... meer »
André de Jong bouwt schaalmodel hefbrug
André de Jong bouwt schaalmodel hefbrug BOSKOOP - Ergens in 2013 liep André de Jong met zijn vriendin over de Boskoopse hefbrug. “Ik zou deze brug wel op schaal willen nabouwen”, sprak hij. “Dat gaat je niet lukken”, ant ... meer »

Meer nieuws uit regio Boskoop

» meer nieuws

Woningen in uw regio

Advertentiekosten

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win