Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Koningsdagfeest bij Hazerswoudse Boys
Koningsdagfeest bij Hazerswoudse Boys Hazerswoude - Op Koningsdag 26 april organiseert Hazerswoudse Boys een 4 tegen 4 toernooi voor kinderen van 4 tot en met 15 jaar. Ook is er een spelletjesparcours. Iedereen kan ... meer »
Floreant wint opnieuw van Gouda
Floreant wint opnieuw van Gouda Boskoop - Op 30 november vorig jaar won Floreant-zaterdag uit bij Gouda met 2-1. Jongstleden zaterdag deden de Boskopers het nog eens dunnetjes over: opnieuw werd het 2-1. meer »
Ronde van Waddinxveen in centrum slaat aan
Ronde van Waddinxveen in centrum slaat ... Waddinxveen - Na tien jaar op het Coenecoop Bedrijventerrein te hebben gebivakkeerd keerde de Ronde van Waddinxveen terug in het centrum. Met groot succes want de wielerdag op 2e ... meer »
Paaseieren zoeken in etalages
Paaseieren zoeken in etalages Boskoop - In de etalages van de Dorpskernwinkeliers zijn zaterdag 19 april van 10.00 tot 16.00 uur verschillende eieren verstopt met letters erop. meer »
Reünie Herlife op 20 april op het ICT-terrein
Reünie Herlife op 20 april op het ... BOSKOOP/HAZERSWOUDE-DORP - Het is inmiddels twee jaar geleden dat de discotheek Citylife (beter bekend als de Herberg) werd gesloten door de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. meer »

Meer nieuws uit regio Boskoop

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win