Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Jan Out beste leerling Verpleegkundige van regio
Jan Out beste leerling Verpleegkundige ... HAZERSWOUDE-DORP - Jan Out, vierdejaars student verpleegkunde van de School voor Zorg en Welzijn van ROC Mondriaan in Leiden, is gekozen tot beste leerling Verpleegkundige van de ... meer »
Nieuwe trouwlocaties in de gemeente
Nieuwe trouwlocaties in de gemeente BOSKOOP/HAZERSWOUDE-DORP - Trouwen is veranderd en het is niet langer ‘normaal’ om dat in het gemeentehuis te doen. Vandaar dat burgemeester Bruinsma een aantal locaties aan de lij ... meer »
Raad moet keuze maken voor koopzondagen
Raad moet keuze maken voor koopzondagen BOSKOOP - De openstelling van winkels is in de nieuwe gemeente nog niet geregeld. Daardoor zijn er veel verschillende regelingen. Het college van burgemeester en wethouders wil ... meer »
Mieke maakt mix van twee culturen
Mieke maakt mix van twee culturen BOSKOOP - Ze was 21 toen ze na het afronden van de lerarenopleiding Biologie met als specialiteit natuur- en milieueducatie naar Costa Rica vertrok. Ze zou er een jaar blijven. ... meer »
‘42 kilometer lang één groot feest’ BOSKOOP - Dat ze er door een blessure een uur langer over deed dan ze had verwacht en voorspeld, kan haar niet schelen. “Ik heb ‘m uitgelopen. En het was een be... meer »

Meer nieuws uit regio Boskoop

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win