Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Rapport ongeval monstertruck
Rapport ongeval monstertruck HAAKSBERGEN - Woensdagavond 27 mei vergadert de gemeenteraad van Haaksbergen over het rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid over het ongeval met de ... meer »
RTV Sternet genomineerd voor uitzending monstertruckdrama
RTV Sternet genomineerd voor uitzending ... Haaksbergen - RTV Sternet is bij de Lokale Omroep Awards genomineerd in de categorie Nieuws en Actualiteiten met het live-verslag van de raadsinformatiebijeenkomst ... meer »
Tiemstra en Olde Hampsink clubkampioen Bridgeclub Haaksbergen
Tiemstra en Olde Hampsink clubkampioen ... Haaksbergen - Bridgepaar Clarie Tiemstra en Fons Olde Hampsink zijn dinsdag winnaar geworden van de clubparencompetitie 2014/2015 van de Bridgeclub Haaksbergen. Het ... meer »
Rapport monstertruckdrama: ‘Iedereen onderschatte gevaren’
Rapport monstertruckdrama: ‘Iedereen o ... DEN HAAG/ HAAKSBERGEN - Het rapport over het ongeluk met de monstertruck in Haaksbergen is woensdagochtend door de Onderzoeksraad voor de Veiligheid gepresenteerd. ... meer »
Opgeven voor kinderrommelmarkt
Opgeven voor kinderrommelmarkt HAAKSBERGEN - De jaarlijkse Meimarkt staat zondag 31 mei weer op het programma. Een van de onderdelen is de grote kinderrommelmarkt tussen 12.00 en 17.00 uur. meer »

Meer nieuws uit regio Haaksbergen

» meer nieuws

Woningen in uw regio