if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Twee Ridders, twee Leden
Twee Ridders, twee Leden HAAKSBERGEN - Twee Ridders en twee Leden in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Hans Gerritsen heeft vanochtend namens de gemeente Haaksbergen de lintjes ... meer »
Film ‘Voor ik doodga’ te zien in De Kappen
Film ‘Voor ik doodga’ te zien in De Kap ... HAAKSBERGEN – Het filmhuis van Theater De Kappen in Haaksbergen vertoont donderdag 23 april het drama ‘Voor ik doodga’, over de ongeneeslijk zieke Tessa die voor haa ... meer »
Politie onderzoekt schietincident
Politie onderzoekt schietincident Haaksbergen - Bij een schietincident op de Tromstraat in Haaksbergen is zaterdag een 26-jarige man uit Enschede licht gewond geraakt. meer »
Unipro haalt 27.000 euro op voor KWF
Unipro haalt 27.000 euro op voor KWF HAAKSBERGEN - Met een benefietdiner voor alle Twentse zakelijke relaties van vloerenbedrijf Unipro is donderdag 27.000 euro opgehaald voor het KWF. meer »
Kabouters op het veld
Kabouters op het veld HAAKSBERGEN - V.V. Haaksbergen houdt zaterdag 18 april van 10.30 tot 11.45 uur kaboutervoetbal voor jongens en meisjes in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar. Wie ... meer »

Meer nieuws uit regio Haaksbergen

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel