if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
BN DeStem Onderwijsgala
BN DeStem Onderwijsgala De nominaties voor de verkiezing van de leraren en de conciërge van het jaar van BN DeStem komen gestaag binnen.door de redactie meer »
Plugro Snert Pet toernooi
Plugro Snert Pet toernooi DONGEN - Jeu de Boules Club Dongen heeft zaterdag 24 januari weer een Plugro Snert Pet toernooi gehouden op het jeu de boulesterrein naast Zwembad de Vennen en net als andere ... meer »
Bonte Sauwelavonden in Dorst
Bonte Sauwelavonden in Dorst DORST - De sfeer zat er goed in tijdens de Bonte Sauwelavonden in Dorst. De sfeer zat er goed in met dank aan de vier sauwelaars en de acts van de avonden (op vrijdag 16 en ... meer »
Kaaise Dweildag
Kaaise Dweildag OOSTERHOUT/KAAIENDONK - Zaterdag 24 januari is er van 13.30 tot 15.30 uur een promotietour voor de Kaaise Dweildag, in het centrum van Oosterhout. Aansluitend volgt om 15.45 uur ... meer »
Weerbaarheid -en  zelfverdedigingtraining
Weerbaarheid -en ... OOSTERHOUT - Arashi Sport biedt vanaf woensdag 28 januari opnieuw de cursus PSD (Practical Self Defense) aan in Oosterhout. meer »

Meer nieuws uit regio Oosterhout Nb

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win