Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Koffie-inloopochtend op donderdag 30 juli
Koffie-inloopochtend op donderdag 30 ... MADE/OOSTERHOUT - Inloophuis Oosterhout i.o. - het activiteitencentrum voor leven met kanker - houdt op donderdag 30 juli de tweede koffie-inloopochtend van 10.00 tot 12.00 uur in ... meer »
Vacature voor een Achtbaantester
Vacature voor een Achtbaantester OOSTERHOUT - Ben jij in het bezit van stalen zenuwen en een sterke maag? Houd je van snelheid, hoogtes en loopings? Dan heeft de Nederlandse kortingswebsite Uitmetkorting.nl ... meer »
Bewoners Slotjesveste lopen alternatieve vierdaagse
Bewoners Slotjesveste lopen ... RAAMSDONKSVEER - Bewoners van verpleeghuis Slotjesveste in Oosterhout ontvingen tijdens de slotavond op donderdagavond 2 juli een medaille voor hun deelname aan de alternatieve ... meer »
Lezerstour: Schrijf in en speel mee!
Lezerstour: Schrijf in en speel mee! WEST-BRABANT - Hèt Tourspel van BN DeStem; de Lezerstour is van start gegaan. Vanaf dinsdag 30 juni kan iedereen zich gratis inschrijven via www.bndestem.nl/lezerstour. Dit ... meer »
Omroep Drimmelen is ‘Altijd in de buurt’
Omroep Drimmelen is ‘Altijd in de b ... DRIMMELEN - Omroep Drimmelen is ‘Altijd in de buurt’ en zendt wekelijks nieuwe items uit op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. meer »

Meer nieuws uit regio Oosterhout Nb

» meer nieuws

Woningen in uw regio