if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Leven met prostaatkanker
Leven met prostaatkanker BREDA - “Wees lief voor jezelf, wees lief voor je partner en durf over je ziekte te praten. Kom uit de kast!” Aldus Barrie Stevens tijdens de voorlichtingsavond van het Amphia Zie ... meer »
GroenLinks bezoekt Almohsinin moskee
GroenLinks bezoekt Almohsinin moskee OOSTERHOUT - Leden van GroenLinks brachten woensdag 8 april een bezoek aan de Almohsinin moskee aan de Beneluxweg in Oosterhout. Daar werd de grote groep warm onthaald door het ... meer »
BN DeStem Onderwijsgala
BN DeStem Onderwijsgala De nominaties voor de verkiezing van de leraren en de conciërge van het jaar van BN DeStem komen gestaag binnen.door de redactie meer »
Plugro Snert Pet toernooi
Plugro Snert Pet toernooi DONGEN - Jeu de Boules Club Dongen heeft zaterdag 24 januari weer een Plugro Snert Pet toernooi gehouden op het jeu de boulesterrein naast Zwembad de Vennen en net als andere ... meer »
Bonte Sauwelavonden in Dorst
Bonte Sauwelavonden in Dorst DORST - De sfeer zat er goed in tijdens de Bonte Sauwelavonden in Dorst. De sfeer zat er goed in met dank aan de vier sauwelaars en de acts van de avonden (op vrijdag 16 en ... meer »

Meer nieuws uit regio Oosterhout Nb

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel