Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’
Omroep Drimmelen ‘Altijd in de b ... DRIMMELEN - Omroep Drimmelen is dagelijks te zien op tv met nieuws voor en vanuit Drimmelen. De uitzendingen zijn elk oneven uur. meer »
Ondersteuning MEE in 2015
Ondersteuning MEE in 2015 BRABANT - Vanaf 1 januari 2015 verandert er veel op het gebied van zorg, welzijn en ondersteuning. Vanuit de Rijksoverheid en de provincie komen er taken naar de gemeente. meer »
Songfestival Grand Gala du Pee
Songfestival Grand Gala du Pee DONGEN - Het is zaterdagavond 15 november en je zit verveeld naar de tv te kijken. Je denkt; ik wil eens wat anders, wat gezelligs, wat amusement. Ga dan zaterdag 15 november om ... meer »
‘Verras de shopper en zoek elkaar op’
‘Verras de shopper en zoek elkaar o ... DONGEN - GfK was maandag 10 november gastheer voor een sessie met ondernemers. Het thema van de avond: Samen Succesvol Ondernemen in Dongen. Inspirerende sprekers luisterden de ... meer »
Montessorischool schaatst voor water
Montessorischool schaatst voor water OOSTERHOUT/BREDA - Kinderen van de bovenbouw van de Montessorischool uit Oosterhout hebben zich dinsdag (11 november) ingespannen om geld in te zamelen voor waterputten in Zambia. meer »

Meer nieuws uit regio Oosterhout Nb

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel