Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Nieuwe bloembak sponsor in Dorst
Nieuwe bloembak sponsor in Dorst DORST - Dorst heeft een nieuwe sponsor van een bloembak mogen verwelkomen. Annie de Swart heeft een bloembak op het Dorpsplein in Dorst geadopteerd en haar naamplaatje is ... meer »
Bijeenkomst voor partners en founders
Bijeenkomst voor partners en founders OOSTERHOUT - Een groep van rond de 40 mensen stond donderdag 9 oktober, netjes gekleed, klaar om bediend te worden bij JUZT Lievenshove. Niet een alledaags beeld bij JUZT, waarbij ... meer »
WerkLink Banenbeurs succesvol
WerkLink Banenbeurs succesvol Wethouder Mark van Oosterhout van de gemeente Drimmelen verrichtte donderdag 9 oktober de officiële opening van de WerkLink Banenbeurs in Oosterhout. meer »
Lynna is de ‘Jarige van de Week’
Lynna is de ‘Jarige van de Week’ RIJEN - “Onze dochter Lynna wordt op zaterdag 26 april 5 jaar. Het hele land is die dag, vanwege Koningsdag, in een feestelijke stemming en dat zal bij ons thuis ook zo zijn”, ver ... meer »
Eerste carnavalslied van Stichting XieOe
Eerste carnavalslied van Stichting XieOe RAAMSDONK - Voor de Stichting XieOe was zaterdag 1 februari een bijzondere dag. Maar ook voor ruim veertig kinderen uit Raamsdonk en omgeving was het een bijzondere dag. meer »

Meer nieuws uit regio Oosterhout Nb

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel