Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Eerste carnavalslied van Stichting XieOe
Eerste carnavalslied van Stichting XieOe RAAMSDONK - Voor de Stichting XieOe was zaterdag 1 februari een bijzondere dag. Maar ook voor ruim veertig kinderen uit Raamsdonk en omgeving was het een bijzondere dag. meer »
Derde winnaar winkel- en weekmarktactie
Derde winnaar winkel- en weekmarktactie DONGEN - Er was veel belangstelling voor de actie van de marktkooplieden en de winkeliers op het Looiersplein. De afgelopen weken zijn er honderden kaartjes ingeleverd, waarmee ... meer »
Opa René is de ‘Jarige van de Week’
Opa René is de ‘Jarige van ... OOSTERHOUT - “Onze opa, René Videler uit Oosterhout, wordt zaterdag 1 februari 70 jaar”, lieten Niek en Nina Oomes uit Oosterhout de redactie van Het Kanton ... meer »
Tweede winnaar actie Looiersplein bekend
Tweede winnaar actie Looiersplein bekend DONGEN - In Dongen is maandag 27 januari de tweede winnaar van de winkel- en weekmarktactie op het Looiersplein in het zonnetje gezet. meer »
Laura is de ‘Jarige van de Week’
Laura is de ‘Jarige van de Week’ OOSTERHOUT - “Onze dochter Laura van der Vorst uit Oosterhout wordt woensdag 22 januari 21 jaar en wij willen haar eens extra in het zonnetje zetten”, zo lieten Peter en Twanny van ... meer »

Meer nieuws uit regio Oosterhout Nb

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel