Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Songfestival Grand Gala du Pee
Songfestival Grand Gala du Pee DONGEN - Het is zaterdagavond 15 november en je zit verveeld naar de tv te kijken. Je denkt; ik wil eens wat anders, wat gezelligs, wat amusement. Ga dan zaterdag 15 november om ... meer »
‘Verras de shopper en zoek elkaar op’
‘Verras de shopper en zoek elkaar o ... DONGEN - GfK was maandag 10 november gastheer voor een sessie met ondernemers. Het thema van de avond: Samen Succesvol Ondernemen in Dongen. Inspirerende sprekers luisterden de ... meer »
Montessorischool schaatst voor water
Montessorischool schaatst voor water OOSTERHOUT/BREDA - Kinderen van de bovenbouw van de Montessorischool uit Oosterhout hebben zich dinsdag (11 november) ingespannen om geld in te zamelen voor waterputten in Zambia. meer »
Burgemeestersontbijt in Oosterhout
Burgemeestersontbijt in Oosterhout OOSTERHOUT - 24 kinderen van basisschool De Biëncorf uit Oosterhout ontbeten woensdag 5 november, samen met burgemeester Huisman op het stadhuis in Oosterhout. Daar gaven ze met ... meer »
Expositie (op)Bloei en kunstveiling
Expositie (op)Bloei en kunstveiling OOSTERHOUT - In het weekend van 7, 8 en 9 november staat de Vredeskerk in Bloei. Kunst en Geloof Oosterhout houdt dan een expositie met het thema (op)BLOEI met werk van meer dan ... meer »

Meer nieuws uit regio Oosterhout Nb

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel