Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Lynna is de ‘Jarige van de Week’
Lynna is de ‘Jarige van de Week’ RIJEN - “Onze dochter Lynna wordt op zaterdag 26 april 5 jaar. Het hele land is die dag, vanwege Koningsdag, in een feestelijke stemming en dat zal bij ons thuis ook zo zijn”, ver ... meer »
Eerste carnavalslied van Stichting XieOe
Eerste carnavalslied van Stichting XieOe RAAMSDONK - Voor de Stichting XieOe was zaterdag 1 februari een bijzondere dag. Maar ook voor ruim veertig kinderen uit Raamsdonk en omgeving was het een bijzondere dag. meer »
Derde winnaar winkel- en weekmarktactie
Derde winnaar winkel- en weekmarktactie DONGEN - Er was veel belangstelling voor de actie van de marktkooplieden en de winkeliers op het Looiersplein. De afgelopen weken zijn er honderden kaartjes ingeleverd, waarmee ... meer »
Opa René is de ‘Jarige van de Week’
Opa René is de ‘Jarige van ... OOSTERHOUT - “Onze opa, René Videler uit Oosterhout, wordt zaterdag 1 februari 70 jaar”, lieten Niek en Nina Oomes uit Oosterhout de redactie van Het Kanton ... meer »
Tweede winnaar actie Looiersplein bekend
Tweede winnaar actie Looiersplein bekend DONGEN - In Dongen is maandag 27 januari de tweede winnaar van de winkel- en weekmarktactie op het Looiersplein in het zonnetje gezet. meer »

Meer nieuws uit regio Oosterhout Nb

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel