Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Dille & Kamille maakt Weerijs blij met moestuinbak
Dille & Kamille maakt Weerijs blij ... In het kader van het 40-jarig jubileum van Dille & Kamille heeft het team van Dille & Kamille Breda een compleet bouwpakket voor een moestuinbak aangeboden aan basisschool ... meer »
3 kampvuuravonden gemeentelijk erfgoed
3 kampvuuravonden gemeentelijk erfgoed In opdracht van de gemeente Breda houdt Whalebone & Greenstone (W&G) in juni een drietal kampvuuravonden om inbreng te verzamelen voor de herijking van het gemeentelijk ... meer »
Verdachte overval tankstation Ulvenhout opgepakt
Verdachte overval tankstation Ulvenhout ... De politie heeft een 15-jarige jongen uit Oosterhout opgepakt. Hij wordt verdacht van een overval op een tankstation aan de Molenstraat in Ulvenhout. meer »
2 juni 5e VPRO tegenlicht Meet-Up Breda
2 juni 5e VPRO tegenlicht Meet-Up Breda In Mezz aan de Keizerstraat 101 in Breda is dinsdagavond 2 juni om acht uur de vijfde VPRO Tegenlicht Meet-Up Breda. Het thema van deze Meet-Up is ‘Nederland Kantelt, Breda ... meer »
9 juni 3e Bredaas Café Vrijwilligerswerk
9 juni 3e Bredaas Café ... Het ontdekken van verschillende vormen van financiering in een informele setting. Vrijwilligersorganisaties, stichtingen, verenigingen, buurt-, wijk- en burgerinitiatieven gaan ... meer »

Meer nieuws uit regio Breda

» meer nieuws

Woningen in uw regio