if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Allerlaatste voorstellingen War Horse
Allerlaatste voorstellingen War Horse Het internationale theatersucces War Horse overtreft alle records in het Chassé Theater in Breda. De vraag naar kaarten blijft onverminderd groot, waardoor afgelopen week het ... meer »
Man opgepakt na mishandeling vrouw
Man opgepakt na mishandeling vrouw Agenten belast met het horecatoezicht hebben de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 april op het Kerkplein in Breda een 18-jarige man uit Breda aangehouden omdat hij een 22-jarige ... meer »
Expositie VBK druk bezocht
Expositie VBK druk bezocht De expositie van de leden van de VBK (Vrijetijd Beeldende Kunstenaars) in de StadsGalerij in Breda is een groot geworden. Veel bezoekers waren zeer enthousiast. meer »
‘Naar de boeren!’ 29 april in Chassé Cinema
‘Naar de boeren!’ 29 april ... In het kader van de viering van 70 jaar bevrijding vertoont Chassé Cinema aan de Claudius Prinsenlaan in Breda op woensdagavond 29 april om kwart over zeven de documentaire ... meer »
Bredanaar verzet zich bij arrestatie
Bredanaar verzet zich bij arrestatie De politie heeft vrijdagavond 24 april rond kwart over negen op het Sulkerpad in Ulvenhout een 44-jarige Bredanaar aangehouden omdat hij zich niet kon legitimeren. Hij verzette ... meer »

Meer nieuws uit regio Breda

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Open Huizen Plein