if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Recordpoging pannenkoeken stapelen
Recordpoging pannenkoeken stapelen Vorig jaar stapelden Efteling-koks John Pijnappels en Humphrey den Otter een pannenkoekenstapel van maar liefst 91,2 cm hoog. Een officieel wereldrecord. In PannenkoekenHuis ten ... meer »
Succesvol eerste jaar Proud Of The South
Succesvol eerste jaar Proud Of The South Proud Of The South, het talentenprogramma voor Brabantse artiesten en bands, kijkt tevreden terug op het eerste jaar. De samenwerking tussen de zes grootste Brabantse podia (013, ... meer »
Brutale straatroof op bejaarde man
Brutale straatroof op bejaarde man De politie is op zoek naar getuigen van een brutale straatroof, die donderdagmiddag 26 maart rond halféén plaatsvond in de Beukstraat in Breda. Het slachtoffer is ... meer »
Man aangehouden na huiselijk geweld
Man aangehouden na huiselijk geweld Agenten hebben in de nacht van woensdag 25 op donderdag 26 maart in de wijk Tuinzigt een 44-jarige man uit Breda aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. meer »
Preventiemarkt woninginbraken in Prinsenbeek
Preventiemarkt woninginbraken in ... De gemeente Breda houdt zaterdag 28 maart een preventiemarkt over woninginbraken. Inwoners van Prinsenbeek zijn tussen elf en twee uur van harte welkom in Marktzicht aan de Markt. ... meer »

Meer nieuws uit regio Breda

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Open Huizen Plein