if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Straatrover in Epelenberg opgepakt
Straatrover in Epelenberg opgepakt Donderdagmiddag 5 maart is in een woning aan de Epelenberg in Breda een man aangehouden voor straatroof. meer »
BN DeStem Onderwijsgala
BN DeStem Onderwijsgala De nominaties voor de verkiezing van de leraren en de conciërge van het jaar van BN DeStem komen gestaag binnen.door de redactie meer »
Auto-inbrekers na zoekactie aangehouden
Auto-inbrekers na zoekactie aangehouden De politie heeft in de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 maart, mede dankzij een alerte getuige, rond tien voor halfzes twee mannen aangehouden die verdacht worden van een ... meer »
Dimitri Verhulst te gast in bibliotheek
Dimitri Verhulst te gast in bibliotheek Dimitri Verhulst schreef het Boekenweekgeschenk 2015 ‘De zomer hou je ook niet tegen’. Hij is op zondagavond 8 maart vanaf acht uur te gast bij de centrale bibliotheek aan de Mol ... meer »
Preventiemarkt woninginbraken in Koe
Preventiemarkt woninginbraken in Koe De gemeente Breda houdt zaterdag 7 maart, vanwege de ‘donkere-dagen-actie’, van elf tot twee uur in de Koe aan de Ambachtenlaan 1 in Princenhage een preventiemarkt over won ... meer »

Meer nieuws uit regio Breda

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Open Huizen Plein