Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Geboren: Kai Vierhuizen uit Oosterwolde
Geboren: Kai Vierhuizen uit Oosterwolde Oosterwolde - Pim (3) is eerst een beetje verlegen en verschanst zich achter de bank, even later praat hij over van alles en nog wat en is de verlegenheid ... meer »
Geen vogelgriep rond Kamperveen
Geen vogelgriep rond Kamperveen Kamperveen/Oldebroek - Er is geen vogelgriep aangetroffen op de andere bedrijven in de tien kilometerzone rond het besmette pluimveebedrijf in Kamperveen. Dat ... meer »
Dominee De Jong verlaat Ichthuskerk
Dominee De Jong verlaat Ichthuskerk Elburg - Hij blijft open in het leven staan, legt niet alles vast na zijn pensioen. Hij kijkt verder, dat is ook het thema van zijn afscheidsdienst zondag 30 ... meer »
Harold Zoet (CDA) naar Provincie Staten
Harold Zoet (CDA) naar Provincie Staten Wezep - Terug naar Provinciale Staten, op een tweede plek voor het CDA. De verkiezingslijst is zaterdagmorgen definitief vastgesteld, Harold Zoet switcht van ... meer »
KV Elburg D2 kampioen
KV Elburg D2 kampioen Elburg - Elburg D2, jeugdteam van korfbalvereniging Elburg, behaalde het kampioenschap in de najaarscompetitie. meer »
Maak een punt met actie 'Dit kan beter!'
Maak een punt met actie 'Dit kan beter!' ELBURG/OLDEBROEK - Moet de sportkantine dringend worden opgeknapt? Kunt u uw auto nog kwijt in de straat? Of wilt u graag dat het gevaarlijke kruispunt bij u om de ... meer »
Dossiers Huis aan Huis
Dossiers Huis aan Huis ELBURG/OLDEBROEK - Dossiers: Zwembad De Veldkamp, Vrijwilligersclub van het Jaar, Columns Klein en Veerman, Taart van de Week, Voetbalplaatjes, Biebtip. meer »

Meer nieuws uit regio Elburg

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel