Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Geboren: Yara Doornewaard uit ‘t Loo
Geboren: Yara Doornewaard uit ‘t Loo ‘t Loo - “Super tof”, zegt Beert Doornewaard als hij hoort dat Yara baby van de week is. Sem (2½) wilde eigenlijk niet op de foto, maar als papa hem een ijsje b ... meer »
Column Driekus: Toer zonder toppers
Column Driekus: Toer zonder toppers Elburg/Oldebroek - Ik had mien nog wel zó verspik op de Toer de Fraans, mar deur het uutvallen van Froem en Contador is de lol een stuk minder. Deur kump bie ... meer »
Afscheid juf Henny Timotheüsschool
Afscheid juf Henny Timotheüsschool Oldebroek - Juf Henny de Zwaan nam dinsdag 15 juli -na bijna veertig jaar in het onderwijs te hebben gewerkt- afscheid van de Timotheüsschool. Daarvan was ze ... meer »
Afscheid juf Atie van Geest PWA
Afscheid juf Atie van Geest PWA Elburg - Juf Atie van Geest neemt afscheid van de Prins Willem Alexanderschool. Van Geest over haar loopbaan: “Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Opleidingsschool ... meer »
Berend Elzerman Toernooi kick-off seizoen
Berend Elzerman Toernooi kick-off ... Oosterwolde - De 33e editie van het Berend Elzerman Toernooi (BET) heeft dinsdag 5, woensdag 6 en zaterdag 9 augustus plaats in sportpark De Heughte in Oosterwolde. meer »
Maak een punt met actie 'Dit kan beter!'
Maak een punt met actie 'Dit kan beter!' ELBURG/OLDEBROEK - Moet de sportkantine dringend worden opgeknapt? Kunt u uw auto nog kwijt in de straat? Of wilt u graag dat het gevaarlijke kruispunt bij u om de ... meer »
Dossiers Huis aan Huis
Dossiers Huis aan Huis ELBURG/OLDEBROEK - Dossiers: Zwembad De Veldkamp, Vrijwilligersclub van het Jaar, Columns Klein en Veerman, Taart van de Week, Voetbalplaatjes, Biebtip. meer »

Meer nieuws uit regio Elburg

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel