Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Leerlingen Bonhoeffer College in gesprek met politici
Leerlingen Bonhoeffer College in gesprek met politici Enschede - Leerlingen van het Bonhoeffer College, locatie van der Waalslaan, in Enschede krijgen vrijdag 19 september les van twee politici. Statenlid Daphne ... meer »
Facebook als bindmiddel tussen ontwerper en bewoners Stroinkslanden
Facebook als bindmiddel tussen ... Enschede - Op zaterdag 20 september om 14.00 uur openen de bewoners van Stroinkslanden samen met Landschap Overijssel, Bert Timmen van De Woonplaats en wethouder ... meer »
Uittip: Stefany June doorbreekt grenzen
Uittip: Stefany June doorbreekt grenzen Enschede - De Cultuurcoach van Enschede en de Huis aan Huis Enschede geven elke week de Enschedese amateurkunst de gelegenheid een uittip te verzorgen. Deze week ... meer »
Enschedeër in Assen beroofd op straat
Enschedeër in Assen beroofd op straat Enschede/Assen - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof door drie jongens in Assen, waarvan een Enschedeër (27) het slachtoffer was. De roof vond ... meer »
Twee hennepplantages ontmanteld in Enschede
Twee hennepplantages ontmanteld in ... Enschede - De politie heeft maandag naar aanleiding van anonieme meldingen en na een ingesteld onderzoek twee hennepplantage aangetroffen in een woning aan de ... meer »
Boektitels week 38, september 2014
Boektitels week 38, september 2014 Elke week plaatst de bibliotheek Enschede een aantal nieuwe boeken op de site van Huis aan Huis. meer »

Meer nieuws uit regio Enschede

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win