Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Hennepteler Lage Bothofstraat aangehouden
Hennepteler Lage Bothofstraat aangehouden Enschede - De politie heeft vrijdag 29 augustus een bewoner van de Lage Bothofstraat aangehouden, nadat op zijn erf vier kleine hennepplantages en een als ... meer »
FC Twente en Grolsch verlengen samenwerking
FC Twente en Grolsch verlengen ... Enschede - FC Twente en Koninklijke Grolsch hebben, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Qarabagh FK, hun samenwerking voor de komende drie seizoenen bekrachtigd. meer »
Maatregelen om zicht op spoorbrug te verbeteren
Maatregelen om zicht op spoorbrug te ... Enschede - De gemeente Enschede en ProRail nemen maatregelen om de verkeerssituatie bij de nieuwe brug in de Noord-Esmarkerrondweg te verbeteren. In de huidige ... meer »
Geen criminele jeugdgroepen meer in Zuid
Geen criminele jeugdgroepen meer in Zuid Enschede - Stadsdeel Zuid is vorig jaar gestart met een nieuwe aanpak van de jeugdproblematiek. Deze is nu geëvalueerd en de eerste successen zijn zichtbaar. Het ... meer »
Politie verhuist tijdelijk naar brandweerkazerne
Politie verhuist tijdelijk naar ... Enschede - De politie start binnenkort met de renovatie van het politiebureau aan de Hermandad in Enschede. Vanaf 8 september is dit bureau daarom gesloten voor ... meer »
Boektitels week 36, september 2014
Boektitels week 36, september 2014 Elke week plaatst de bibliotheek Enschede een aantal nieuwe boeken op de site van Huis aan Huis. meer »

Meer nieuws uit regio Enschede

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win