Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
O’Hanlon vertelt nog één keer over zijn helden
O’Hanlon vertelt nog één keer over zijn helden Enschede - Redmond O’Hanlon zal op 31 augustus in museum TwentseWelle aanwezig zijn om bezoekers door zijn ’expositie’ te leiden. meer »
Bijbelse boekhandels fuseren
Bijbelse boekhandels fuseren Enschede - De bijbelse boekhandels David en de Mirt gaan fuseren. Om de christelijke boekhandel in Enschede een kans op overleving te geven, is het volgens de ... meer »
Tim van Doorn in voorprogramma De Dijk
Tim van Doorn in voorprogramma De Dijk Enschede- Singer-songwriter Tim van Doorn won vorig jaar de eerste editie van Pop Secret. Met de winst in deze talentenjacht bemachtigde hij een plek in het ... meer »
Hongerstakers beëindigen actie na precies een week
Hongerstakers beëindigen actie na ... Enschede - De hongerstakers op het Stationsplein hebben donderdagmiddag hun actie beëindigd. Ze zijn iets na vijven naar de Mor Yacubkerk aan de Tromplaan gegaan, ... meer »
Saxionstudenten startend studie feestelijk
Saxionstudenten startend studie ... Enschede - De HOI introductieweek voor de nieuwe Saxionstudenten in Enschede begint dit jaar op maandag 25 augustus. Naast kennismaken met medestudenten, Saxion en ... meer »
Boektitels week 35, augustus 2014
Boektitels week 35, augustus 2014 Elke week plaatst de bibliotheek Enschede een aantal nieuwe boeken op de site van Huis aan Huis. meer »

Meer nieuws uit regio Enschede

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel