Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Voor complexe zorg niet langer naar Nijmegen
Voor complexe zorg niet langer naar ... Enschede - Nu de Algemene Intensive Care van het Medisch Spectrum Twente (MST) geaccrediteerd is voor het hoogste niveau IC-zorg in Nederland, hoeven patiënten en hun familie in ... meer »
Lohues en Knol naar Tuckerville
Lohues en Knol naar Tuckerville Enschede - Daniël Lohues en Tim Knol zijn toegevoegd aan de line-up van het Twentse festival Tuckerville. Dit is het eerste muziekevenement dat wordt gehouden in het FC Twente ... meer »
Tubanters veilen voetbalshirts voor jonge ‘criminelen’
Tubanters veilen voetbalshirts voor ... Enschede - Het Internationale Herfsttoernooi van De Tubanters voor voetballers onder de 17 (U17) had afgelopen jaar voor het eerst een charitatieve component. Er is geld ... meer »
Tweeduizend ‘likes’ voor behoud theater Concordia
Tweeduizend ‘likes’ voor behoud theater ... Enschede - Hartverwarmend vindt Concordia de steun die blijkt uit de vele ‘likes’ en reacties op de afgelopen zondag in het leven geroepen Facebookpagina Behoud Theater Concordia. ... meer »
Enschede goed voor Gambianen
Enschede goed voor Gambianen Enschede - De voor Stichting Fajikunda van Enschedeërs Hennie en Winnie van der Meer uit Enschede opgezette vastenactie is een succes geworden. meer »
Boektitels week 17, april 2014
Boektitels week 17, april 2014 Elke week plaatst de bibliotheek Enschede een aantal nieuwe boeken op de site van Huis aan Huis. meer »

Meer nieuws uit regio Enschede

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win