Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Per fiets en met 1.300 bananen naar Haarlem
Per fiets en met 1.300 bananen naar Haarlem Enschede - Onder de noemer ‘Gaan met die banaan’ fietsen zaterdag 20 december zeven Enschedese vrienden van Enschede naar Haarlem. Onderweg verkopen ze bananen ... meer »
Fietsster (14) zwaargewond bij aanrijding
Fietsster (14) zwaargewond bij ... Enschede - Bij een aanrijding op de Kuipersdijk is vrijdagmorgen een 14-jarig meisje uit Enschede zwaargewond geraakt. De politie zoekt getuigen van de aanrijding. meer »
Taal, rekenen en medemenselijkheid komen samen in een kerstkaart
Taal, rekenen en medemenselijkheid ... Enschede - Tuurlijk heeft PostNL er alle belang bij dat mensen een kerstkaart versturen. Maar het is niet alleen goed voor de omzet van het postbedrijf, ook voor ... meer »
Greijdanus haalt twee mille op voor Kledingbank
Greijdanus haalt twee mille op voor ... Enschede - De kerstbazaar op het Greijdanus College heeft dit jaar 2.000 euro opgebracht. Het geld is bestemd voor de Stichting Kledingbank. meer »
Enschede heeft kinderopvang goed op orde
Enschede heeft kinderopvang goed op orde Enschede - De Inspectie van het Onderwijs heeft de gemeente Enschede opnieuw de A-status verleend voor toezicht en handhaving op de kinderopvang. Dat betekent dat ... meer »
Boektitels week 51, december 2014
Boektitels week 51, december 2014 Elke week plaatst de bibliotheek Enschede een aantal nieuwe boeken op de site van Huis aan Huis. meer »

Meer nieuws uit regio Enschede

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win