Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Overval op sportwinkel Krimpen aan den IJssel
Overval op sportwinkel Krimpen aan den ... Krimpen aan den IJssel - De politie heeft vrijdagavond 25 juli kort na een overval drie verdachten aangehouden. Drie mannen liepen op vrijdagavond om ongeveer 19.15 uur een ... meer »
Derde prijs voor Visgilde de Block
Derde prijs voor Visgilde de Block Krimpen aan den IJssel - Het team van Visgilde de Block in winkelcentrum Crimpenhof onder leiding van Rick Groenenboom heeft de derde prijs in de AD haringtest gewonnen. meer »
Capellenaren herdenken echtpaar Tournier
Capellenaren herdenken echtpaar Tournier Capelle a/d IJssel - Het Capelse echtpaar Henk en Ineke Tournier-Westerveld, op weg naar hun familie in Nieuw-Zeeland, is bij de vliegtuigramp met vlucht MH17 van Malaysia ... meer »
Verkeershinder A20 en A12
Verkeershinder A20 en A12 Regio - In het weekend van vrijdag 1 augustus 22.00 uur tot maandag 4 augustus 05.00 uur wordt gewerkt op de A20 richting Gouda. meer »
Behulpzame Vic wacht op u!
Behulpzame Vic wacht op u! KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - In samenwerking met Dierenopvang Krimpen plaatst de IJssel- en Lekstreek elke week een dier op de website en in de krant. meer »

Meer nieuws uit regio Capelle Aan Den Ijssel

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Opsporing Verzocht

Restaurants

Rotterdam Culinair