Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Vermiste en gevonden huisdieren
Vermiste en gevonden huisdieren CAPELLE/KRIMPEN - Hieronder weer een lijst met gevonden en vermiste huisdieren in onze regio. meer »
Sport en Fun Dorp vermaakt Capelse jeugd
Sport en Fun Dorp vermaakt Capelse jeugd CAPELLE - Donderdag 21 oktober was sporthal de Lijster door Sportief Capelle weer omgeturnd tot een heus Sport en Fun Dorp voor de Capelse jeugd om zodoende deze herfstvakantiedag ... meer »
Kans op nieuwe baan hoger in regio Midden-Holland
Kans op nieuwe baan hoger in regio ... MIDDEN-HOLLAND - Het UWV heeft deze week de jaarlijkse publicatie ‘Regio in Beeld uitgebracht. Daarin wordt een beeld gegeven van de arbeidsmarkt in de regio’s. Ook van de regio Mi ... meer »
Linéa Recta - Afscheid van de ‘chipknip’ voor kleine aankopen
Linéa Recta - Afscheid van de ... CAPELLE/KRIMPEN - Iedere week onder de noemer Linéa Recta een kersverse column van Frank Drion in de IJssel & Lekstreek. Woensdag in de krant en donderdag hier op de website. meer »
Gemeente Belang Krimpenerwaard wil  bedrijvenloket
Gemeente Belang Krimpenerwaard wil ... KRIMPENERWAARD - Gemeente Belang Krimpenerwaard wil een fysiek en digitaal bedrijven loket. En als net nodig is dan gaat een gemeente-ambtenaar naar de ondernemer toe. Dat staat ... meer »

Meer nieuws uit regio Capelle Aan Den Ijssel

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Opsporing Verzocht

Restaurants

Rotterdam Culinair