Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Linéa Recta - Afscheid van de ‘chipknip’ voor kleine aankopen
Linéa Recta - Afscheid van de ... CAPELLE/KRIMPEN - Iedere week onder de noemer Linéa Recta een kersverse column van Frank Drion in de IJssel & Lekstreek. Woensdag in de krant en donderdag hier op de website. meer »
Gemeente Belang Krimpenerwaard wil  bedrijvenloket
Gemeente Belang Krimpenerwaard wil ... KRIMPENERWAARD - Gemeente Belang Krimpenerwaard wil een fysiek en digitaal bedrijven loket. En als net nodig is dan gaat een gemeente-ambtenaar naar de ondernemer toe. Dat staat ... meer »
Rotterdamse band SiMÓN in CAPSLOC
Rotterdamse band SiMÓN in CAPSLOC CAPELLE - Luisteren naar de alternative metal band SiMÓN is als een tsunami, maar dan op een goede manier. Hun nieuwe album, The Inner Traveller verveelt geen moment. Op 25 ... meer »
Hoogheemraadschap en dijkleger testen coupures in de Krimpenerwaard
Hoogheemraadschap en dijkleger testen ... KRIMPENERWAARD - Op dinsdag 28 oktober test het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard samen met de leden van het dijkleger de ‘coupures’ in de waterkeringen in de Kr ... meer »
Bewoners krijgen sleutel van zeer energiezuinige eengezinswoning
Bewoners krijgen sleutel van zeer ... BERGAMBACHT - QuaWonen blijft investeren in goed wonen in de Krimpenerwaard. Een bijzonder nieuwbouwproject is de Bloemengaarde in Bergambacht. Deze 26 eengezinswoningen hebben ... meer »

Meer nieuws uit regio Capelle Aan Den Ijssel

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Klik en Win
Opsporing Verzocht

Restaurants

Rotterdam Culinair