Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Burgemeester Koen brengt bloemen aan 100-jarige
Burgemeester Koen brengt bloemen aan ... CAPELLE - Burgemeester Frank Koen van Capelle aan den IJssel feliciteerde zaterdagmiddag mevrouw Adriana van Alphen – Van den Driesche met haar honderdste verjaardag. meer »
Aanhouding na bedreiging met mes
Aanhouding na bedreiging met mes Lekkerkerk - De politie hield donderdag 28 augustus om 15.30 uur een 73-jarige inwoner uit Lekkerkerk aan op verdenking van bedreiging. De man bedreigde een 66-jarige plaatsgenoot ... meer »
Bootcamp Krimpen een feest voor iedereen!
Bootcamp Krimpen een feest voor ... KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Ook de tweede editie van Bootcamp Krimpen, voor kids van vier tot twaalf jaar, is een leuke happening geworden. Bijna 150 basisschoolleerlingen konden ... meer »
Bucket Challenge op de redactie
Bucket Challenge op de redactie Krimpenerwaard - Donderdag 17 juli stond de tijd even stil. Toen hoorde onze collega eindredacteur Boudewijn Dijkstra dat hij ALS had. Het sloeg in als een bom op de redactie. ... meer »
Aanhouding na opstootje op straat
Aanhouding na opstootje op straat Lekkerkerk - Politieagenten hielden zondag 31 augustus om 01.40 uur op de Nicolaas Beetsstraat een 19-jarige man uit Krimpen aan den Lek aan op verdenking van mishandeling - ... meer »

Meer nieuws uit regio Capelle Aan Den Ijssel

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Opsporing Verzocht

Restaurants

Rotterdam Culinair