Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Eieren zoeken op de kinderboerderij
Eieren zoeken op de kinderboerderij CAPELLE - Maandag 21 april, Tweede Paasdag van 11.00 uur tot 14.00 uur, is het weer tijd voor de jaarlijkse Paasactiviteit van kinderboerderij Klaverweide! Zoals elk jaar zal ook ... meer »
Paasdiensten in de regio
Paasdiensten in de regio KRIMPEN/CAPELLE - Een selectie van de speciale paasdiensten in onze regio worden gegeven vindt u hieronder. meer »
Krimpense vrouwen slachtoffer van op seks beluste insluiper
Krimpense vrouwen slachtoffer van op ... Krimpen aan den IJssel - Een bewoonster van de IJsseldijk in Krimpen schrok juli vorig jaar wakker, toen er een insluiper naast haar bed stond. Met zijn broek naar beneden riep ... meer »
Ukkepuk-concert een groot succes!
Ukkepuk-concert een groot succes! CAPELLE - Voor de allerkleinsten van 0 tot 7 jaar werd vorige week zaterdag een uniek muziekconcert verzorgd door het orkest “Musical Souvenir” onder leiding van dirigent Jim Roo ... meer »
80 meter hoge kraan takelt klimaatinstallatie
80 meter hoge kraan takelt ... CAPELLE - Het gemeentehuis van Capelle aan den IJssel was donderdagavond het toneel van takelwerkzaamheden met een tachtig meter hoge hijskraan. De kraan plaatste ondermeer een ... meer »

Meer nieuws uit regio Capelle Aan Den Ijssel

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Opsporing Verzocht

Restaurants

Rotterdam Culinair