Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Team 78 vertrokken naar Hamburg
Team 78 vertrokken naar Hamburg CAPELLE - Het Team 78 van de gemeente Capelle aan den IJssel is vrijdagochtend vertrokken naar Hamburg om deel te nemen aan de Roparun. meer »
Zaterdag start elfde Roparun Team 78 gemeente Capelle
Zaterdag start elfde Roparun Team 78 ... CAPELLE - Komend Pinksterweekeinde loopt het gemeentelijk Team 78 voor de elfde keer de Roparun, de estafetteloop van 565 kilometer in drie dagen die eindigt op de Coolsingel in ... meer »
Opening Internationaal D-toernooi U13 CVV Zwervers
Opening Internationaal D-toernooi U13 ... CAPELLE - Op Pinksterzondag- en maandag vindt er een bijzonder jeugdvoetbaltoernooi plaats bij CVV Zwervers aan het sportcomplex Couwenhoekseweg. Jeugdteams van onder andere ... meer »
Hans Dulfer in In den Boekenkast
Hans Dulfer in In den Boekenkast CAPELLE - Op vrijdag 22 mei viert saxofonist, bandleider, componist, columnist en organisator Hans Dulfer bij restaurant-grandcafé In den Boekenkast dat hij dit jaar de leeftijd ... meer »
Linéa Recta - Grap of werkelijkheid? Het is natuurlijk één grote grap!
Linéa Recta - Grap of werkelijkheid? ... CAPELLE/KRIMPEN - Iedere week onder de noemer Linéa Recta een kersverse column van Frank Drion in de IJssel & Lekstreek. Woensdag in de krant en donderdag hier op de website. meer »

Meer nieuws uit regio Capelle Aan Den Ijssel

» meer nieuws

Woningen in uw regio

Opsporing Verzocht

Restaurants

Rotterdam Culinair