Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Linéa Recta - Ik schaam me dood voor dit land
Linéa Recta - Ik schaam me dood voor ... CAPELLE/KRIMPEN - Iedere week onder de noemer Linéa Recta een kersverse column van Frank Drion in de IJssel & Lekstreek. Woensdag in de krant en donderdag hier op de website. meer »
Wethouder Duurzaamheid stelt zonnepanelen-installatie in bedrijf
Wethouder Duurzaamheid stelt ... CAPELLE - Op vrijdagmorgen 3 oktober stelt wethouder Duurzaamheid Josien van Cappelle een zonnepanelen-installatie in bedrijf van het appartementencomplex De Bugel, gelegen in de ... meer »
20ste editie: Bijbel Doe Dagen
20ste editie: Bijbel Doe Dagen Krimpen aan den IJssel - Voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn er weer de Bijbel Doe Dagen. In de Ark is van 19 tot en met 22 oktober tussen 10.00 en 12.15 uur, weer van alles ... meer »
Punkrockband Antillectual naar CAPSLOC
Punkrockband Antillectual naar CAPSLOC CAPELLEAANDENIJSSEL - De Nijmeegse punkrockers van Antillectual komen zaterdag 11 oktober aanstaande naar CAPSLOC, Pelikaanweg 3 in Capelle aan den IJssel. Rites, Nisse Bodil en ... meer »
Minder huisuitzettingen als doel
Minder huisuitzettingen als doel CAPELLE - Havensteder, Buurtkracht en de gemeente Capelle aan den IJssel gaan blijvend intensief samenwerken om huisuitzettingen van gezinnen met kinderen te voorkomen. “Zie dit M ... meer »

Meer nieuws uit regio Capelle Aan Den Ijssel

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Klik en Win
Opsporing Verzocht

Restaurants

Rotterdam Culinair