if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Burgemeester Frank Koen kwam voorlezen op school CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Het zal je maar gebeuren dat de burgemeester komt voorlezen op school en dat je dan zijn ambtsketen om mag! Dat overkwam een jongetje o... meer »
Fotomiddag Streekmuseum (te) groot succes
Fotomiddag Streekmuseum (te) groot ... KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Een beetje te druk was het afgelopen woensdagmiddag in het Streekmuseum in Krimpen aan den IJssel. En dat betekende dat de Historische Kring Krimpen ... meer »
KOAG D1 door naar de finale
KOAG D1 door naar de finale In een zinderende wedstrijd tegen HKV heeft KOAG D1 gewonnen met 8-7 in de Zuid-Holland Korfbalcup. De wedstrijd werd dinsdag gespeeld. KOAG D1 heeft hiermee een mooie prestatie ... meer »
Spreekuur wethouders over zorg
Spreekuur wethouders over zorg CAPELLE - De gemeente Capelle aan den IJssel is per 1 januari verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wmo, de Jeugdwet en de Participatiewet. Capellenaren die hun verhaal kwijt ... meer »
Krachtige natuurlijke oplossing bij griep en verkoudheid. Juist nu!
Krachtige natuurlijke oplossing bij ... ADVERTORIAL - Nederland wordt sinds een paar weken geteisterd door een griepepidemie. Snotterig, keelpijn, hoofdpijn, spierpijn, koorts...Voelt u zich beroerd en kunt u eigenlijk ... meer »

Meer nieuws uit regio Capelle Aan Den Ijssel

» meer nieuws

Woningen in uw regio

Advertentiekosten

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Opsporing Verzocht

Restaurants

Rotterdam Culinair