Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Linéa Recta - De Krimpenerwaard waard om schoon te blijven
Linéa Recta - De Krimpenerwaard waard ... CAPELLE/KRIMPEN - Iedere week onder de noemer Linéa Recta een kersverse column van Frank Drion in de IJssel & Lekstreek. Woensdag in de krant en donderdag hier op de website. meer »
Capellenaar neergestoken bij Rotterdamse café
Capellenaar neergestoken bij ... CAPELLE - Een 43-jarige Rotterdammer stak woensdagochtend rond 03.40 uur een 33-jarige man uit Capelle aan den IJssel in het bovenlichaam bij een ruzie in café De Witte Aap aan de ... meer »
Eetsalon Schenkel op 18 september
Eetsalon Schenkel op 18 september CAPELLE - Een enthousiaste groep van tien vrijwilligers runt de eetsalon Schenkel. Iedere maand ontmoeten ongeveer 30 buurtbewoners elkaar en genieten samen van een heerlijke ... meer »
Koninklijke IHC neemt deel aan de Tour for Life
Koninklijke IHC neemt deel aan de Tour ... Koninklijke IHC neemt dit jaar met achttien renners deel aan de Tour for Life. In deze doorArtsen zonder Grenzen voor de zesde keer georganiseerde sponsortocht fietsen ... meer »
Lekker aanmodderen op Bootcamp
Lekker aanmodderen op Bootcamp KRIMPEN - Modder, water, klimtouwen en vlotten; een paar ingrediënten die Bootcamp Krimpen 2014 tot een onvergetelijke week moeten maken. Voor kids van 4 tot 13 jaar wacht een ... meer »

Meer nieuws uit regio Capelle Aan Den Ijssel

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Opsporing Verzocht

Restaurants

Rotterdam Culinair