if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Koningsdag Capelle: Vrijmarkt en Nacht van Oranje
Koningsdag Capelle: Vrijmarkt en Nacht ... CAPELLE - Koningsdag wordt natuurlijk ook in Capelle groots gevierd. Met de vrijmarkt, veel (live)muziek, lekker eten, straattheater én de Nacht van Oranje die zaterdag al op het ... meer »
Oud-Hollandse gezelligheid tijdens Koningsspelen
Oud-Hollandse gezelligheid tijdens ... CAPELLE - Op zeven verschillende locaties konden kinderen van 8 t/m 12 jaar gratis deelnemen aan themaweek Koningsspelen. Dat het gezellige dagen zouden worden was snel duidelijk. meer »
Burgemeester Koen bezoekt d’Amandelhof
Burgemeester Koen bezoekt d’Amandelhof CAPELLE - Burgemeester Frank Koen en ambtenaar Joost van Veen bezochten, in het kader van een serie ministages, op vorige week woonzorgcentrum d’Amandelhof. Zij aten met een a ... meer »
In actie voor de voedselbank
In actie voor de voedselbank CAPELLE - Begeleid wonen Aida van het Leger des Heils in Capelle aan den IJssel organiseert voor de tweede keer een voedselinzamelingsactie voor de voedselbank. meer »
Wijksporter van de maand weer uit Oostgaarde
Wijksporter van de maand weer uit ... CAPELLE - Ook deze keer komt de Wijksporter van de maand uit de wijk Oostgaarde. Tijdens Speel je Sport wordt hard gewerkt met een leuke groep kinderen van 8 t/m 12 jaar. meer »

Meer nieuws uit regio Capelle Aan Den Ijssel

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Opsporing Verzocht

Restaurants

Rotterdam Culinair