Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Midwinterconcert in Dorpskerk
Midwinterconcert in Dorpskerk CAPELLE - Op vrijdag 19 december organiseert de Werkgroep Muziek van het WOP-Middelwatering in de Dorpskerk weer het traditionele “Midwinterconcert” met laureaten van het Prinses C ... meer »
‘Gemeente Krimpen heeft zorgtaken op orde’
‘Gemeente Krimpen heeft zorgtaken op o ... KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Op dinsdag 16 december bedankte wethouder Marco Oosterwijk tijdens een bijeenkomst in het Gezondheidscentrum Krimpen alle gecontracteerde zorgpartijen ... meer »
Belangrijke stap in herontwikkeling Hoven II
Belangrijke stap in herontwikkeling ... CAPELLE - Dinsdagochtend 16 december is een belangrijke stap gezet voor de herontwikkeling van De Hoven II in het centrum van Capelle aan den IJssel. Hedy van den Berk, bestuurder ... meer »
Topprestatie IJsselland: ziekenhuisbreed kwaliteitskeurmerk
Topprestatie IJsselland: ... CAPELLE - Het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ) heeft het IJsselland Ziekenhuis voor de derde keer op rij voor een periode van vier jaar geaccrediteerd. De ... meer »
Capelle boekt overwinning op koploper Kozakken Boys
Capelle boekt overwinning op koploper ... CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Capelle heeft in Werkendam voor de tweede keer dit seizoen koploper Kozakken Boys verslagen. De wedstrijd eindigde in 1-3. Voor de Capellenaren scoorde ... meer »

Meer nieuws uit regio Capelle Aan Den Ijssel

» meer nieuws

Woningen in uw regio

Advertentiekosten

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Opsporing Verzocht

Restaurants

Rotterdam Culinair