if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Kimberley haalde 500 euro op
Kimberley haalde 500 euro op Krimpen aan den IJssel - De 15-jarige Kimberley Lindeijer uit Krimpen aan den IJssel organiseerde, met ondersteuning van de bewoners/vrijwilligersgroepen BloemRijk, De Kajuit, de ... meer »
Ballonnen voor overleden dierbaren
Ballonnen voor overleden dierbaren CAPELLE - Het IJsselland Ziekenhuis zorgt niet alleen voor haar patiënten, maar biedt ook nazorg aan de nabestaanden van patiënten. Dit gebeurt in de vorm van r ... meer »
Linéa Recta - Het sociale loket van Krimpen is ver te zoeken
Linéa Recta - Het sociale loket van ... CAPELLE/KRIMPEN - Iedere week onder de noemer Linéa Recta een kersverse column van Frank Drion in de IJssel & Lekstreek. Woensdag in de krant en donderdag hier op de website. meer »
Verdere toename WW-uitkeringen januari 2015
Verdere toename WW-uitkeringen januari ... MIDDEN-HOLLAND -KRIMPENERWAARD - Het aantal WW-uitkeringen in Midden-Holland nam in januari 2015 toe. Maar de stijging is minder groot dan een jaar eerder (2014) in januari. meer »
Oldtimertour  Ouderkerk op maandag 27 april
Oldtimertour Ouderkerk op maandag 27 ... OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - De Stichting Nationale Feesten Ouderkerk (SNFO) organiseert op Koningsdag, maandag 27 april 2015 een oldtimertour De tocht start uiterlijk om 11.30 uur ... meer »

Meer nieuws uit regio Capelle Aan Den Ijssel

» meer nieuws

Woningen in uw regio

Advertentiekosten

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Opsporing Verzocht

Restaurants

Rotterdam Culinair