Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Linéa Recta - Bommel verzucht: ‘Tom Poes verzin een list’
Linéa Recta - Bommel verzucht: ‘Tom Po ... CAPELLE/KRIMPEN - Iedere week onder de noemer Linéa Recta een kersverse column van Frank Drion in de IJssel & Lekstreek. Woensdag in de krant en donderdag hier op de website. meer »
Onderzoek combi zwembad-sporthal afgerond
Onderzoek combi zwembad-sporthal ... CAPELLE - Het college van Capelle heeft een haalbaarheidsonderzoek laten doen naar de combinatie van een zwembad met de nieuw te bouwen sporthal bij het IJsselcollege aan de ... meer »
Taxatiemiddag in Streekmuseum Krimpenerwaard
Taxatiemiddag in Streekmuseum ... Krimpen aan den IJssel - Heeft u nog schatten op zolder waarvan u altijd al had willen weten wat ze waard zijn en wat de herkomst is? Dat bijzondere schilderij, die antieke vaas ... meer »
Een practicum met radioactieve bronnen
Een practicum met radioactieve bronnen CAPELLE - Leerlingen in de examenklassen van het IJsselcollege kregen deze week een practicum over Experimenten met radioactieve bronnen en röntgenstraling. De faculteit ... meer »
Sinds zondag is Nimjae 11 Nederlands kampioenen rijker!
Sinds zondag is Nimjae 11 Nederlands ... KRIMPENERWAARD - Berber Neef is Nederlands Kampioen Tuls geworden. Ze won zilver met sparren.Afgelopen zondag vond het NK Taekwondo plaats in Amsterdam. En taekwondo Academy ... meer »

Meer nieuws uit regio Capelle Aan Den Ijssel

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Opsporing Verzocht

Restaurants

Rotterdam Culinair