Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Kerstsfeer bij RTM trammuseum
Kerstsfeer bij RTM trammuseum OUDDORP - Op Tweede Kerstdag, donderdag 26 december, rijden de stoomverwarmde RTM-Kersttrams bij het RTM-museum aan de Brouwersdam in Ouddorp. De vertrektijden van de stoomtrams ... meer »
Hoge onderscheiding KNVB
Hoge onderscheiding KNVB DIRKSLAND - Tijdens de algemene ledenvergadering van DVV’09 heeft aftredend bestuurslid Jaap Jongejan een hoge KNVB onderscheiding ontvangen. meer »
Ondersteuning MEE in 2015
Ondersteuning MEE in 2015 ADVERTORIAL - Vanaf 1 januari 2015 verandert er veel op het gebied van zorg, welzijn en ondersteuning. Vanuit de Rijksoverheid en de provincie komen er taken naar de gemeente. meer »
Lichtschip 12 wordt lichtjesschip
Lichtschip 12 wordt lichtjesschip HELLEVOETSLUIS - De Noordhinder wordt zaterdag 13 december weer een Lichtjesschip. Alle lichten worden ontstoken van 19.00 tot 23.00 uur. meer »
Sint in slaap gevallen in dixie toilet
Sint in slaap gevallen in dixie toilet OUDE-TONGE - De kinderen van het Startblok in Oude-Tonge stonden op 5 december vol verwachting te wachten op Sinterklaas en zijn pieten. Op dat moment kwam een vrachtwagen van ... meer »

Meer nieuws uit regio Middelharnis

» meer nieuws

Woningen in uw regio

Advertentiekosten

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Klik en Win