Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Demonstratie Bose producten
Demonstratie Bose producten DIRKSLAND - Dit jaar heeft Bose meer dan 20 nieuwe producten geïntroduceerd, van hoofdtelefoons tot draadloze (Wi-Fi) speakers en de nieuwe SoundTouch home cinema systemen. Om u ... meer »
Partij voor de Dieren boos over circusbeleid
Partij voor de Dieren boos over ... OUD-TONGE - De argumenten van gemeente Goeree-Overflakkee voor circussen met wilde dieren heeft de Partij voor de dieren geschokt. meer »
Intochten Sinterklaas
Intochten Sinterklaas GOEREE-OVERFLAKKEE - Sinterklaas is weer in het land. Hij komt zaterdag 15 november naar verschillende plaatsen op Goeree-Overflakkee, waar hij speciaal voor alle kinderen ... meer »
Wie kent deze verdachte?
Wie kent deze verdachte? REGIO - Op 31 juli 2014 kocht een 83-jarige man uit Spijkenisse een fles wijn bij een filiaal van Gall & Gall in Spijkenisse. Hij pinde aan de kassa en fietste naar huis. In ... meer »
Hulp van het Jaar verkiezing
Hulp van het Jaar verkiezing GOEREE-OVERFLAKKEE - De Nationale Hulpgids heeft bekend gemaakt wie de genomineerden zijn van de Hulp van het Jaar verkiezing 2014. Vanaf nu kan er gestemd worden op alle geliefde ... meer »

Meer nieuws uit regio Middelharnis

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win