Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Leerlingen CBS De Bron hebben talent!
Leerlingen CBS De Bron hebben talent! OUDE-TONGE - De afgelopen week was voor de kinderen van basisschool ‘de Bron’ een week, waarin zij uitgedaagd werden hun talenten te laten zien en verder te ontplooien. Het wee ... meer »
Niet een, maar twee kitesurfers gered!
Niet een, maar twee kitesurfers gered! STELLENDAM - Bij een grote zoekactie naar een vermiste surfer op de Noordzee, nabij de Maasvlakte, werden twee suRfers uit het water gehaald en per heli overgebracht naar het EMC. meer »
Themaweek op de J.C. van Gent
Themaweek op de J.C. van Gent SOMMELSDIJK - Het is weer de Jaarlijkse Themaweek van de J.C. van Gentschool, die op woensdag 9 april begon. Dit jaar is het thema Sport en Spel, naar aanleiding van de Olympische ... meer »
Pannenkoekendag op d’n tuun
Pannenkoekendag op d’n tuun MIDDELHARNIS - Onlangs was het feest op O.B.S. d’n tuun. Hier werd de nationale Pannenkoekendag gevierd. Opa’s en oma’s werden in het zonnetje gezet en waren uitgenodigd om deze da ... meer »
Frontaal op elkaar
Frontaal op elkaar DIRKSLAND - Op woensdagmorgen 9 april 2014 vond er rond 7.45 uur een frontale aanrijding plaats op het Korteweegje te Dirksland. Ter hoogte van het transportbedrijf Van Dongen ... meer »

Meer nieuws uit regio Middelharnis

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win