Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Ploegwedstrijd op land Noud van der Heijde
Ploegwedstrijd op land Noud van der ... MIDDELHARNIS - De Oude Trekker en Motoren Vereniging OTMV houdt zaterdag 23 augustus een oefenploegwedstrijd voor oude tractoren op het land van Noud van der Heijde, nabij ... meer »
Brackman Trip speelt in De Overkant
Brackman Trip speelt in De Overkant OUDDORP - Drie zeer gedreven jonge musici komen zaterdag 23 augustus een concert verzorgen in De Overkant, Dijkstelweg 33 te Ouddorp. Zij zijn opgeleid op de conservatoria van ... meer »
Actie tegen zwerfafval tijdens Omloop
Actie tegen zwerfafval tijdens Omloop GOEREE-OVERFLAKKEE - Tijdens de Omloop van Goeree-Overflakkee op 22 en 23 augustus 2014 maakt de gemeente Goeree-Overflakkee bezoekers op een originele manier bewust van het ... meer »
Poppodium Jailhouse begint weer!
Poppodium Jailhouse begint weer! MIDDELHARNIS - Na een maandje zomerstop is het weer zo ver! Het nieuwe seizoen van Poppodium Jailhouse staat weer voor de deur. En net zoals vorig jaar valt Jailhouse de deur ... meer »
Actie voor Noord-Irak
Actie voor Noord-Irak REGIO - De christelijke organisaties Dorcas, Red een Kind, Tear, Woord en Daad en ZOA hebben vrijdagmiddag 15 augustus 2014 besloten gezamenlijk in actie te komen voor Noord-Irak. meer »

Meer nieuws uit regio Middelharnis

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win