Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Politieberichten van Flakkee
Politieberichten van Flakkee Wijkagent van Politie, Hans de Haan, heeft een aantal politieberichten gemeld aan de redactie van deze krant. meer »
Mishandeling dieren door examenleerlingen
Mishandeling dieren door ... MIDDELHARNIS - Een examengroep van de christelijke scholengemeenschap Prins Maurits heeft vandaag (24 april) op Kolderdag met levende vogeltjes, zogenoemde loodvinkjes, gegooid en ... meer »
Turn mee in Nationale Sportweek
Turn mee in Nationale Sportweek SOMMELSDIJK - Tijdens de nationale sportweek van 19 t/m 26 april zet de een jaar jonge turnclub haar deuren open voor nieuwe leden. Iedereen is welkom om een uurtje te komen ... meer »
Einde in zicht historisch zeeavontuur
Einde in zicht historisch zeeavontuur ROTTERDAM - De driemasttopzeilschoener ‘Oosterschelde’, het grootste gerestaureerde zeilschip van ons land, maakte een wereldomcirkeling en legde hiermee in 1,5 jaar tijd ruim 45. ... meer »
Leerlingen CBS De Bron hebben talent!
Leerlingen CBS De Bron hebben talent! OUDE-TONGE - De afgelopen week was voor de kinderen van basisschool ‘de Bron’ een week, waarin zij uitgedaagd werden hun talenten te laten zien en verder te ontplooien. Het wee ... meer »

Meer nieuws uit regio Middelharnis

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win