Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Column: vernielingen Westpolder
Column: vernielingen Westpolder Afgelopen weekend kwam ik op zaterdagochtend in dienst. Tijd voor een rustige opstart was er niet; meteen met Jolanda aan de slag in de wijk Westpolder. Er kwamen meerdere ... meer »
Celstraffen tot 3,5 jaar na inbraken
Celstraffen tot 3,5 jaar na inbraken PAPENDRECHT - De twee inbrekers, die vorig jaar december zijn aangehouden op de A15 nadat ze in Papendrecht uit stelen waren geweest, zijn door de rechtbank veroordeeld tot ... meer »
Papendrecht naar finale nacompetitie
Papendrecht naar finale nacompetitie PAPENDRECHT - Vorige week uit bij BVCB won Papendrecht de eerste wedstrijd van de nacompetitie zeer verdiend met 0-1. Deze uitslag had hoger kunnen en misschien wel moeten zijn. ... meer »
Drechtstreek gedegradeerd
Drechtstreek gedegradeerd PAPENDRECHT - Tot aan de 84e minuut van de wedstrijd zag het er voor Drechtstreek nog naar uit dat het de wedstrijd tegen NSVV ging winnen met 1-0, maar toen was het Koen Witsiers ... meer »
Pech voor Roparun Team RETRunners 344 uit Papendrecht
Pech voor Roparun Team RETRunners 344 ... PAPENDRECHT - Het Roparun team RETRunners 344 onder leiding van Rob en Rosalinde Sizoo is vrijdagmorgen vroeg vertrokken vanuit de Vincent van Goghlaan naar het verzamelpunt in ... meer »

Meer nieuws uit regio Papendrecht

» meer nieuws

Woningen in uw regio