Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Boskalis doet mee in project IJsseldelta
Boskalis doet mee in project IJsseldelta PAPENDRECHT - Rijkswaterstaat en de provincie Overijssel hebben het voornemen om het contract voor de IJsseldelta aan Boskalis te gunnen. Het project maakt deel uit van het ruim ... meer »
De Papenhoeve gaat donderdag open
De Papenhoeve gaat donderdag open PAPENDRECHT - De verblijven zijn af, de bestrating is klaar, alle speeltoestellen zijn geplaatst en maandag zullen de eerste dieren hun intrek nemen in de nieuwe Papenhoeve. Een ... meer »
Slobbengorsbrug weer open voor vrachtverkeer
Slobbengorsbrug weer open voor ... PAPENDRECHT - Vrachtverkeer mag voortaan weer over de Slobbengorsbrug, het Westeind en het Merwehoofd rijden. De gemeente trekt het verbod dat op 9 september 2013 was ingesteld ... meer »
Afspraak loopt uit op straatroof
Afspraak loopt uit op straatroof BREDA - Een 55-jarige man uit Papendrecht is donderdag rond 11:30 uur op de Wolvenring in Breda bedreigd met een pistool. De dader had een bivakmuts op en eiste geld. Het ... meer »
Ken uw Dorp (172)  navigator Ted Line
Ken uw Dorp (172) navigator Ted Line PAPENDRECHT - Op maandag 21 juli 2014 is het precies 70 jaar geleden, dat de Lancaster bommenwerper ‘Popeye’ in de polder achter het Oosteind neerstortte, waarbij de zeven bem ... meer »

Meer nieuws uit regio Papendrecht

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Klik en Win