Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Late Night Shoppen in Kerstsfeer
Late Night Shoppen in Kerstsfeer PAPENDRECHT – Iedereen die nog inkopen wil doen voor Kerst, kan op zaterdag 20 december naar Late Night Shopping komen bij winkelcentrum De Meent in Papendrecht. De winkels openen ... meer »
Knusse Kerstmarkt en ijsbaan
Knusse Kerstmarkt en ijsbaan PAPENDRECHT - Vrijdag 19 en zaterdag 20 december is er voor de vierde keer een gezellige kerstmarkt op de Markt in Papendrecht. Behalve kraampjes met leuke producten, zijn er ook ... meer »
MEE Drechtsteden in 2015
MEE Drechtsteden in 2015 ADVERTORIAL - Vanaf 1 januari 2015 verandert er veel op het gebied van zorg, welzijn en ondersteuning. Vanuit de Rijksoverheid en de provincie komen er taken naar de gemeente. meer »
Ken uw Dorp (194) Papendrechtse scholen – 1
Ken uw Dorp (194) Papendrechtse scholen ... PAPENDRECHT - In de tweede helft van de vorige eeuw groeide Papendrecht uit van een dijkdorp tot een grote gemeente. Het inwonertal nam enorm toe en daarmee ook het aantal scholen. meer »
Kuno zoekt een baasje
Kuno zoekt een baasje DORDRECHT - Kuno is een gecastreerde Appenzeller Sennenhond van 6,5 jaar, die nu al langer dan een jaar in het asiel zit. Voor vreemden is hij erg terughoudend, maar als hij je ... meer »

Meer nieuws uit regio Papendrecht

» meer nieuws

Woningen in uw regio

Advertentiekosten

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Klik en Win
Klik en Win