Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
‘Moord in Feyenoordshirt’ vijfde boek Rob Vente
‘Moord in Feyenoordshirt’ vijfde boek Ro ... PAPENDRECHT - De Papendrechtse schrijver Rob Vente bracht het in tweeënhalf jaar tijd tot maar liefst vijf detectives. Deze week verscheen zijn nieuwste, ‘Moord in Fe ... meer »
Ken uw Dorp (187) Op de kiek - 2
Ken uw Dorp (187) Op de kiek - 2 PAPENDRECHT - Op donderdag 30 oktober 2014 wordt de jaarlijkse donateursavond van Dorpsbehoud gehouden in Theater De Willem. meer »
Tuinieren met buurtbewoners
Tuinieren met buurtbewoners PAPENDRECHT - In steeds meer steden en dorpen zijn er initiatieven van mensen die ‘Buurttuinen’ doen ontstaan. Stukjes grond waarop groenten, fruit of bloemen worden gezaaid en bew ... meer »
Lezing over Idylles in de polder
Lezing over Idylles in de polder PAPENDRECHT - Donderdagavond 30 oktober organiseert de Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’ een lezing over bloemrijke Idylles in de polder. Met deze Idylles wordt de bio ... meer »
Column: actie Fietsersbond en vermist kind
Column: actie Fietsersbond en vermist ... Vorige week had ik contact met een vrijwilliger die ik ken als “Nico” van de Fietsersbond Papendrecht. Nico is een krasse oudere die zich belangeloos inzet voor de veiligheid van d ... meer »

Meer nieuws uit regio Papendrecht

» meer nieuws

Woningen in uw regio