Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Richard en Wendy Vermeij uitbaters horeca Sportcentrum
Richard en Wendy Vermeij uitbaters ... PAPENDRECHT - Sinds kort is bekend aan wie de horeca in het nieuwe Sportcentrum, dat in september open gaat, wordt gegund. De gemeente Papendrecht heeft de functie van uitbater ... meer »
Ken uw Dorp (173) Navigator Ted Line - 2
Ken uw Dorp (173) Navigator Ted Line - 2 PAPENDRECHT - Op maandag 21 juli 2014 was het precies 70 jaar geleden, dat de Lancaster bommenwerper ‘Popeye’ in de polder achter het Oosteind neerstortte, waarbij de zeven bem ... meer »
Column: vader/zoon conflict
Column: vader/zoon conflict Kort geleden ging ik samen met een collega naar een conflict tussen vader en zoon. Bij het uitstappen hoorden we al luid gekrakeel, de deur stond al uitnodigend een stukje open. ... meer »
Boskalis doet mee in project IJsseldelta
Boskalis doet mee in project IJsseldelta PAPENDRECHT - Rijkswaterstaat en de provincie Overijssel hebben het voornemen om het contract voor de IJsseldelta aan Boskalis te gunnen. Het project maakt deel uit van het ruim ... meer »
De Papenhoeve gaat donderdag open
De Papenhoeve gaat donderdag open PAPENDRECHT - De verblijven zijn af, de bestrating is klaar, alle speeltoestellen zijn geplaatst en maandag zullen de eerste dieren hun intrek nemen in de nieuwe Papenhoeve. Een ... meer »

Meer nieuws uit regio Papendrecht

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win