Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
PAB stelt vragen over e-bikes
PAB stelt vragen over e-bikes PAPENDRECHT - Het PAB heeft het college vragen gesteld naar aanleiding van het nieuws dat de gemeente elektrische fietsen heeft aangeschaft voor de wethouders en/of personeel. meer »
Ken uw Dorp (181) De Hooght - 1
Ken uw Dorp (181) De Hooght - 1 PAPENDRECHT - Op 31 augustus 2014 gingen de deuren van het in 1967 geopende zwembad De Hooght definitief dicht. Op een steenworp afstand zal in 2015 het nieuwe buitenbad worden ... meer »
#Petsie Fotowedstrijd. Doe mee en win!
#Petsie Fotowedstrijd. Doe mee en win! Oproep aan alle baasjes en harige viervoeters! Doe vandaag nog mee met de #Petsie fotowedstrijd. Ga samen met je hond of kat op de foto. Verzamel de meeste stemmen, wordt ... meer »
Kuno zoekt een baasje
Kuno zoekt een baasje PAPENDRECHT - Deze week is het Kuno die wat extra aandacht verdient. Kuno is een Appenzeller Sennenhund, een reu van 7 jaar. meer »
Column: Liever de Belgische politie
Column: Liever de Belgische politie Ik ben net terug van een vakantie in Nederland, 3 weken fietsen in de omgeving van Baarle Nassau, dat stukje Nederland met een aantal Belgische enclaves. De Nederlandse en de ... meer »

Meer nieuws uit regio Papendrecht

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Klik en Win