Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Sterrenkijken bij Huygens in de Nacht van de Nacht
Sterrenkijken bij Huygens in de Nacht ... PAPENDRECHT - Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- ... meer »
Thrillerdebuut van Bianca Nederlof
Thrillerdebuut van Bianca Nederlof PAPENDRECHT -Op 24 oktober 2014 verschijnt ‘Ongrijpbaar’, het thrillerdebuut van Bianca Nederlof. Het boek wordt uitgegeven door uitgeverij LetterRijn. meer »
Sociale wijkwinkel Fideel geopend PAPENDRECHT - Wie wat voorbeelden van de ‘participatiemaatschappij’ wil zien, moet zeker eens gaan kijken bij sociale wijkwinkel Fideel aan de Albert Schweitzer... meer »
Celstraf geëist voor ontucht met logé
Celstraf geëist voor ontucht met logé PAPENDRECHT - Voor het plegen van ontucht met een 13-jarige jongen die bij hem logeerde, is tegen een 48-jarige inwoner van Papendrecht een gevangenisstraf van zestien maanden ... meer »
Ken uw Dorp (186) Op de kiek - 1
Ken uw Dorp (186) Op de kiek - 1 PAPENDRECHT - Op 30 oktober 2014 wordt de jaarlijkse donateursavond van Dorpsbehoud gehouden in Theater De Willem, zoals ook inmiddels in deze krant is gemeld. meer »

Meer nieuws uit regio Papendrecht

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Klik en Win