Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Ken uw Dorp (159) Een piloot in WO II - 4
Ken uw Dorp (159) Een piloot in WO II - ... PAPENDRECHT - Op 8 maart 2014 was het precies 70 jaar geleden dat James H. Keeffe Jr., co-piloot van een Amerikaanse B-24 ‘Liberator’ bommenwerper, het aangeschoten toestel per par ... meer »
Papendrecht Rocks tijdens Koningsdag
Papendrecht Rocks tijdens Koningsdag PAPENDRECHT - Het zijn drukke tijden voor het Oranjecomité Papendrecht. Tijdens een interview met voorzitter Wim de Leur staat de telefoon niet stil. “Het succes van Koningsdag 20 ... meer »
Column: verdachte situatie
Column: verdachte situatie Midden op de dag: prio 1 melding; woninginbraak heterdaad! Ik hoor de melding, spring samen met een collega in de auto en rij zo snel als ik kan naar het genoemde adres. Ter ... meer »
Papendrecht moet jaarlijks miljoen bezuinigen
Papendrecht moet jaarlijks miljoen ... PAPENDRECHT - De formateurs Kees de Kraker en Richard Korteland hebben voortgang geboekt in de gesprekken over een nieuwe coalitie. De partijen hebben overeenstemming bereikt over ... meer »
De WipWap weer open PAPENDRECHT - Zaterdag 12 april om 13.00 uur was het eindelijk zover. Speeltuinvereniging De Wip-Wap opende haar poorten voor alweer het 50e speeltuinseizoen. A... meer »

Meer nieuws uit regio Papendrecht

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Klik en Win