Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Loopgroep beginners voor hardlopen
Loopgroep beginners voor hardlopen PAPENDRECHT - Atletiekvereniging Passaat start in september 2014 met een nieuwe loopgroep voor beginners. Op zaterdag 13 september 2014 om 10.00 uur start bij AV Passaat ... meer »
Poolparty en hondenzwemmen in De Hooght
Poolparty en hondenzwemmen in De Hooght PAPENDRECHT - Zondag 31 augustus neemt Papendrecht met een grootse Poolparty afscheid van de buitenbaden van zwembad De Hooght. Tussen 14 en 18 uur is iedereen van harte welkom. ... meer »
Laatste zomeravondconcert 2014
Laatste zomeravondconcert 2014 PAPENDRECHT - Stichting Dorpsbehoud Papendrecht, eigenaar van de muziektent (bouwjaar 1949) aan de Eilandstraat, sluit het 65-jarig jubileumjaar van de muziektent af met het ... meer »
Papendrechtse Anneke strijdt tegen ebola
Papendrechtse Anneke strijdt tegen ebola PAPENDRECHT - Monrovia, Liberia is momenteel met regelmaat in het nieuws vanwege het ebolavirus. Anneke Quoi-de Kok, afkomstig uit Papendrecht, woont met haar man Mambu al ruim ... meer »
Tabby zoekt een baasje
Tabby zoekt een baasje PAPENDRECHT - Tabby is een dame van 13,5 jaar. Ze zoekt een rustig gezin waar ze van haar oude dag kan genieten. Ze blijft graag binnen, vindt kroelen heerlijk en houdt niet meer ... meer »

Meer nieuws uit regio Papendrecht

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win