Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Sociale wijkwinkel Fideel geopend PAPENDRECHT - Wie wat voorbeelden van de ‘participatiemaatschappij’ wil zien, moet zeker eens gaan kijken bij sociale wijkwinkel Fideel aan de Albert Schweitzer... meer »
Celstraf geëist voor ontucht met logé
Celstraf geëist voor ontucht met logé PAPENDRECHT - Voor het plegen van ontucht met een 13-jarige jongen die bij hem logeerde, is tegen een 48-jarige inwoner van Papendrecht een gevangenisstraf van zestien maanden ... meer »
Ken uw Dorp (186) Op de kiek - 1
Ken uw Dorp (186) Op de kiek - 1 PAPENDRECHT - Op 30 oktober 2014 wordt de jaarlijkse donateursavond van Dorpsbehoud gehouden in Theater De Willem, zoals ook inmiddels in deze krant is gemeld. meer »
Pontonniers vieren jubileum in Blomberg
Pontonniers vieren jubileum in Blomberg PAPENDRECHT - Op een vroege zaterdagmorgen, 11 oktober, wrong zich met de nodige moeite een enorme Hollandse dubbeldekker bus door de nauwe straten van het schilderachtige ... meer »
Column: Horen, zien en melden
Column: Horen, zien en melden De donkere dagen zijn weer in aantocht. De politie Papendrecht let in deze donkere dagen extra op de veiligheid in uw buurt. Extra ogen en oren zijn hierbij van harte welkom. ... meer »

Meer nieuws uit regio Papendrecht

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Klik en Win
Klik en Win