Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Het dagboek van Otto van Wijhe uit 1574 gepresenteerd
Het dagboek van Otto van Wijhe uit 1574 gepresenteerd ECHTELD - Tijdens ‘Een zondagmiddag op de Wijenburg’ op 26 oktober zijn de eerste exemplaren van ‘Het dagboek van Otto van Wijhe uit 1574’ uitgereikt aan Jeanin ... meer »
‘Jaren van verandering’ boek Rhenenaar
‘Jaren van verandering’ boek Rhe ... Han Lörzing uit Rhenen is weliswaar ‘pas’ 67 jaar, maar hij vindt dat hij een rijk leven heeft en veel heeft meegemaakt. Daarover schreef hij een 543 pagina’s tellen ... meer »
Historische illusie wordt virtuele werkelijkheid op stadrhenen.nl
Historische illusie wordt virtuele ... RHENEN - Het Koningshuis, zoals dat in vroeger tijden in het centrum heeft gestaan en waarin onder andere Frederik van de Palts heeft geresideerd, is in volle ... meer »
Koningin ontvangt cd koor uit Kesteren
Koningin ontvangt cd koor uit Kesteren De nieuwe cd van Zangvereniging Deo Juvante uit Kesteren werd onlangs aangeboden aan niemand minder dan Koningin Maxima. meer »
Bibliotheek ‘boven water’
Bibliotheek ‘boven water’ OPHEUSDEN - De compleet herstelde openbare bibliotheek van Opheusden is woensdag feestelijk heropend. In de nacht van 11 juli liep deze forse waterschade op. meer »
Nieuws uit de provincie Utrecht Wat zijn actuele ontwikkelingen in de provincie Utrecht? meer »

Meer nieuws uit regio Rhenen

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel