Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Zomerijs: Curlingbaan geopend
Zomerijs: Curlingbaan geopend Zoetermeer - Op 1 augustus zal Curlingbaan Zoetermeer haar deuren openen voor een maand vol Zomerijs. Ook deze zomer komen er weer een tal van nationaliteiten over de ijsvloer ... meer »
Mid-Summer Poldervaart
Mid-Summer Poldervaart Zoetermeer - Rondvaart Zoetermeer heeft op 14 augustus een Actiedag, met ruim 35 procent korting. Thuisblijvers in en bezoekers aan onze regio kunnen dan, tegen een sterk ... meer »
OM heeft waarschuwend gesprek na aangifte smaad
OM heeft waarschuwend gesprek na ... ZOETERMEER - Naar aanleiding van een aangifte van smaad door de burgemeester van Zoetermeer, heeft de officier van justitie maandag 28 juli een waarschuwend gesprek gehad met de ... meer »
Slachtoffer van babbeltruc
Slachtoffer van babbeltruc ZOETERMEER - Op zondag 27 juli 2014 tussen 17.15 en 18.30 uur is er een vrouw slachtoffer geworden van een babbeltruc op de Bijdorplaan 2712SW in Zoetermeer. De vrouw zei te ... meer »
Een zomer vol taal
Een zomer vol taal Zoetermeer - Toen bleek dat er grote belangstelling was om ook in de zomer taallessen te volgen hebben veel taalvrijwilligers zich beschikbaar gesteld om les te geven. Zo ontstond ... meer »
Feuilleton Moord in de Meerpolder
Feuilleton Moord in de Meerpolder ZOETERMEER - Vanaf volgende week donderdag 1 mei verschijnt elke twee weken een aflevering van ‘Moord in de Meerpolder’ van de hand van journalist en schrijver Reinold ... meer »
Bieden op advertentieruimte en goed doel steunen
Bieden op advertentieruimte en goed ... ZOETERMEER - Winkeliers van winkelcentrum Meerzicht zijn in de bres gesprongen om geld in te zamelen voor een tillift voor de 8-jarige Benjamin. meer »

Meer nieuws uit regio Zoetermeer

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
ADO Den Haag