Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Werkervaring opdoen bij Kringloopwinkel De Springplank ZOETERMEER - Kringloopwinkel De Springplank biedt werkervaringsplekken aan mensen met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige handicap. De onlangs geope... meer »
Hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld
Hennepkwekerij aangetroffen en ... Zoetermeer - In een woning aan de Juweellaan werd dinsdagmiddag 22 juli een hennepkwekerij aangetroffen. De politie doet onderzoek naar mogelijke betrokkenen. meer »
Stichting zorg buitengewoon Zoetermeer krijgt voetbaltafel cadeau van BCC
Stichting zorg buitengewoon Zoetermeer ... ZOETERMEER - Het WK is achter de rug en Oranje heeft het met een derde plek uitstekend gedaan in Brazilië. Koning Voetbal regeerde over Nederland en ook de BCC winkel in ... meer »
Condoleanceregister in Stadhuis
Condoleanceregister in Stadhuis ZOETERMEER - De gemeente Zoetermeer opent maandagmiddag 21 juli een condoleanceregister voor de slachtoffers van de vliegramp met de MH17. meer »
Feuilleton Moord in de Meerpolder
Feuilleton Moord in de Meerpolder ZOETERMEER - Vanaf volgende week donderdag 1 mei verschijnt elke twee weken een aflevering van ‘Moord in de Meerpolder’ van de hand van journalist en schrijver Reinold ... meer »
Bieden op advertentieruimte en goed doel steunen
Bieden op advertentieruimte en goed ... ZOETERMEER - Winkeliers van winkelcentrum Meerzicht zijn in de bres gesprongen om geld in te zamelen voor een tillift voor de 8-jarige Benjamin. meer »

Meer nieuws uit regio Zoetermeer

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
ADO Den Haag