Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Windmolen Siemens wordt gesloopt
Windmolen Siemens wordt gesloopt ZOETERMEER - Langs de A12 wordt hard gewerkt aan de ontmanteling van de windmolen van Siemens bij het Bedrijvencentrum Zoetermeer. De windmolen in Zoetermeer wordt duurzaam ... meer »
Wordt Heleen Eykhoff sporttalent van 2014?
Wordt Heleen Eykhoff sporttalent van ... ZOETERMEER - Heleen Eykhoff van Ruitersportcentrum De Voorweg in Zoetermeer is genomineerd voor de landelijke titel ´Sporttalent van het Jaar 2014´. De verkiezing is een i ... meer »
Extra natuurgebieden in Buytenpark voor aanleg verlenging SnowWorld
Extra natuurgebieden in Buytenpark voor ... ZOETERMEER - Er komt extra natuurgebied in het Buytenpark. Dit ter compensatie van de aanleg van de derde baan van SnowWorld. B&W heeft met SnowWorld en Kwaliteitsteam ... meer »
Inbraak in garage
Inbraak in garage ZOETERMEER - De politie waarschuwt voor de vele autoinbraken die plaatsvinden in de parkeergarage aan de Duitslandlaan 2711BJ in Zoetermeer. Ziet u iets verdachts in deze garage, ... meer »
Feestje voor vrijwilligers
Feestje voor vrijwilligers ZOETERMEER - Het Vrijwilligersfeest is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij het VIP en de gemeente de Zoetermeerse vrijwilligers in het zonnetje zetten en waarbij de ... meer »
Feuilleton Moord in de Meerpolder
Feuilleton Moord in de Meerpolder ZOETERMEER - Vanaf volgende week donderdag 1 mei verschijnt elke twee weken een aflevering van ‘Moord in de Meerpolder’ van de hand van journalist en schrijver Reinold ... meer »

Meer nieuws uit regio Zoetermeer

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
ADO Den Haag