Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Dutch Dragons naar WK
Dutch Dragons naar WK ZOETERMEER - Zoetermeerse Drakenbootvereniging The Dutch Dragons is zondag met 2 teams vertrokken naar het Italiaanse Ravenna, om daar in een internationaal deelnemersveld te ... meer »
Autokraker met navigatiesystemen gepakt
Autokraker met navigatiesystemen gepakt ZOETERMEER - Een motoragent betrapte in de vroege ochend van vrijdag 29 augustus een 42-jarige autokraker met zijn buit. meer »
Etentje eindigt in cel
Etentje eindigt in cel ZOETERMEER - Een 29-jarige man uit Berkel en Rodenrijs belandde zaterdagavond 30 augustus na een etentje in een politiecel. meer »
Eerste paal voor Rokkeveen
Eerste paal voor Rokkeveen Onder grote belangstelling werd woensdag in winkelcentrum Rokkeveen door onder andere wethouder Marc Rosier de eerste paal geslagen voor de verbouwing van het winkelcentrum. Een ... meer »
Musical Dreamgirls krijgt een eigen Nederlands jasje
Musical Dreamgirls krijgt een eigen ... ZOETERMEER - De successtory van de Surpremes spreekt tot de verbeelding. Daarom kwam jaren geleden de musical en film Dreamgirls over dit showbizztrio uit. Dit seizoen brengt ... meer »
Feuilleton Moord in de Meerpolder
Feuilleton Moord in de Meerpolder ZOETERMEER - Vanaf volgende week donderdag 1 mei verschijnt elke twee weken een aflevering van ‘Moord in de Meerpolder’ van de hand van journalist en schrijver Reinold ... meer »

Meer nieuws uit regio Zoetermeer

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
ADO Den Haag