Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Verdachten aangehouden voor duwen man (34) op spoor
Verdachten aangehouden voor duwen man ... Zoetermeer - De politie hield dinsdag 18 en woensdag 19 november twee mannen aan op verdenking van betrokkenheid bij een zware mishandeling op station Voorweg Laag. Hier werd ... meer »
Het Billy-avontuur van Milan van Weelden (12)
Het Billy-avontuur van Milan van ... ZOETERMEER - Milan van Weelden gaat spelen in het Circustheater in de musical Billy Elliot en zet speciaal voor de lezers van het Streekblad zijn ervaringen op papier. meer »
Zoetermeerse ondernemers op handelsmissie naar Lansingerland
Zoetermeerse ondernemers op ... ZOETERMEER Een groep ondernemers, wethouders en ambtenaren vertrok vanuit Zoetermeer voor een handelsmissie. Niet naar verweggistan: gewoon gezellig een kijkje nemen bij de buren. meer »
Holland Outlet Mall op Europaweg
Holland Outlet Mall op Europaweg ZOETERMEER - Holland Outlet Mall. Dat is het outletcenter dat op de plaats van het Woonhart en boven de Europaweg moet komen. Provast is bezig met de ontwikkeling van het plan dat ... meer »
Bewoners geschokt over uitkomst platanenrapport
Bewoners geschokt over uitkomst ... ZOETERMEER - Een aantal bewoners uit Seghwaert hebben geschrokken gereageerd op de conclusies uit het rapport dat Cyber Adviseurs in opdracht van de gemeente heeft uitgevoerd naar ... meer »
Feuilleton Moord in de Meerpolder
Feuilleton Moord in de Meerpolder ZOETERMEER - Vanaf volgende week donderdag 1 mei verschijnt elke twee weken een aflevering van ‘Moord in de Meerpolder’ van de hand van journalist en schrijver Reinold ... meer »

Meer nieuws uit regio Zoetermeer

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
ADO Den Haag