Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Blog Jaarringen De derde Jaarring 2014 doet de centrumwijken Dorp, Stadscentrum, Palenstein en Driemanspolder aan. Kunstroute Jaarringen 2014 verbindt waterpartijen. In de maa... meer »
Wethouder Van Domburg draagt stokje over aan Marc Rosier
Wethouder Van Domburg draagt stokje ... ZOETERMEER - Wethouder Patrick van Domburg komt niet terug in het nieuwe college. Na de wethouders Haring, Haan en Emmens legt ook Van Domburg het wethoudersschap neer. meer »
Wethouder Hans Haring keert niet terug in college
Wethouder Hans Haring keert niet terug ... ZOETERMEER - Wethouder Hans Haring keert niet terug in het nieuwe college. Ook al heeft zijn partij D66 een grote overwinning behaald tijdens de verkiezingen, blijft Haring bij ... meer »
Zoetermeerders opgesloten in een hokje voor goede doel
Zoetermeerders opgesloten in een hokje ... Midden in een restaurant, 12 uur lang in een hokje zitten van 1 bij 2 meter, met niets meer dan een kommetje rijst en water. Niet iets wat je voor de lol doet. Toch zijn nu al ... meer »
Leger strijkt neer op de Markt voor viering 200 jaar
Leger strijkt neer op de Markt voor ... ZOETERMEER - Zoetermeer is uitgekozen om het 200 jarig bestaan van de Koninklijke Landmacht te vieren. Samen met Dordrecht is Zoetermeer de enige stad in Zuid-Holland waar het ... meer »

Meer nieuws uit regio Zoetermeer

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
ADO Den Haag