Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Sound of Sixties in De Sniep
Sound of Sixties in De Sniep Zoetermeer - De eerstkomende Sound of the sixties in de 2 zalen van de Sniep zal georganiseerd worden op zaterdag 8 november 2014 met The Shakin’ Arrows, The Crazy Rockers en Toni ... meer »
Keramiek in Stadshart
Keramiek in Stadshart Zoetermeer - In het Stadshart zal vanaf zaterdag 1 november de expositie KERA-MIX ‘14 te zien zijn. Keramisten uit Nederland en het buitenland exposeren honderden objecten van k ... meer »
Ondernemers op handelsmissie
Ondernemers op handelsmissie Zoetermeer - Ondernemers van de RVOZ gaan op handelsmissie. Niet naar Verweggistan maar als eerste naar Lansingerland! meer »
Bewoners verrast met schone leefomgeving
Bewoners verrast met schone leefomgeving ZOETERMEER - Sinds deze maand schetsen groepjes tieners in de wijk Buytenwegh de Leyens op aangename wijze de verbazing van menig wijkbewoner. Groepsgewijs, onder begeleiding van ... meer »
Zoetermeer is Thrillercity
Zoetermeer is Thrillercity ZOETERMEER - Van 25 oktober tot en met 31 oktober is Zoetermeer weer even Thrillercity. Ook dit jaar wordt het publiek weer verrast met spannende en opmerkelijke primeurs. meer »
Feuilleton Moord in de Meerpolder
Feuilleton Moord in de Meerpolder ZOETERMEER - Vanaf volgende week donderdag 1 mei verschijnt elke twee weken een aflevering van ‘Moord in de Meerpolder’ van de hand van journalist en schrijver Reinold ... meer »

Meer nieuws uit regio Zoetermeer

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
ADO Den Haag