Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Zoetermeer Jazz Concours
Zoetermeer Jazz Concours ZOETERMEER - In het kader van de jazzmaand Zoetermeer Jazz 2014, vond zaterdag 20 september in het CKC het jazzconcours plaats. In de goed gevulde theaterzaal streden 24 ... meer »
Sportverslagen van het weekend
Sportverslagen van het weekend ZOETERMEER - Iedere maandag leest u op de site van het Streekblad de sportverslagen van het weekend.BSC’68 pakt punt in Koudekerk meer »
Geslaagde Shopping Night Woonhart
Geslaagde Shopping Night Woonhart ZOETERMEER - Donderdagavond 18 september was het gezellig druk in het Zoetermeerse Woonhart. Om 17.00 uur ging de eerste Shopping Night van start, een initiatief van de Woonhart ... meer »
Leerlingen Prinses Margrietschool maken muurschildering met Nicaraguaanse kunstenares
Leerlingen Prinses Margrietschool maken ... ZOETERMEER - De leerlingen van de Prinses Margrietschool hebben samen met de Nicaraguaanse kunstenares Katy Centano een muurschildering gemaakt. Het thema van de muurschildering ... meer »
Feuilleton Moord in de Meerpolder
Feuilleton Moord in de Meerpolder ZOETERMEER - Vanaf volgende week donderdag 1 mei verschijnt elke twee weken een aflevering van ‘Moord in de Meerpolder’ van de hand van journalist en schrijver Reinold ... meer »

Meer nieuws uit regio Zoetermeer

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
ADO Den Haag