Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Stadsmuseum Zoetermeer wordt met sluiting bedreigd
Stadsmuseum Zoetermeer wordt met ... ZOETERMEER - “Als de gemeenteraad tijdens het najaarsdebat niet meer geld voor het Stadsmuseum over heeft dan moeten we de deuren sluiten.” Deze noodkreet zette directeur Jouetta v ... meer »
Ophef over horror clown
Ophef over horror clown ZOETERMEER - Er is ophef ontstaan over de Halloween-poster van het Stadshart. Na wat reacties op de Facebookpagina van de gemeente Zoetermeer dienden ook twee mensen een klacht in ... meer »
Het Billy-avontuur van Milan (8)
Het Billy-avontuur van Milan (8) ZOETERMEER - Milan van Weelden gaat spelen in het Circustheater in de musical Billy Elliot en zet speciaal voor de lezers van het Streekblad zijn ervaringen op papier. meer »
Kermis dicht door storm
Kermis dicht door storm ZOETERMEER - Kermisexploitanten die op dit moment met de najaarskermis in Zoetermeer staan, hebben dinsdag de kermis eerder gesloten. Nadat alles goed was vastgesjord ging de ... meer »
Wie redt de toren van de Oude Kerk?
Wie redt de toren van de Oude Kerk? ZOETERMEER - De kerktoren van de Oude Kerk moet in de steigers. Wie zal dat betalen, is de vraag. De kerkrentmeesters van Protestantse Gemeente Zoetermeer (PGZ) geven aan dat de ... meer »
Feuilleton Moord in de Meerpolder
Feuilleton Moord in de Meerpolder ZOETERMEER - Vanaf volgende week donderdag 1 mei verschijnt elke twee weken een aflevering van ‘Moord in de Meerpolder’ van de hand van journalist en schrijver Reinold ... meer »

Meer nieuws uit regio Zoetermeer

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
ADO Den Haag