Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Kledingbank Meve in Surpriseshow
Kledingbank Meve in Surpriseshow ZOETERMEER - Raimond en Vinnie Pouw, werden aangenaam verrast door een bezoek van Henny Huisman. Een vrijwilliger, van de door Raimond en Vinnie opgerichte kledingbank MEVE!, ... meer »
Burgemeester spreekt afschuw uit over woningovervallen
Burgemeester spreekt afschuw uit over ... ZOETERMEER - “Onacceptabel en verontrustend”, zo noemt burgemeester Charlie Aptroot de overvallen in woningen die in toenemende mate voorkomen in Zoetermeer. Zo werd gisteren een ... meer »
Bejaarde vrouw overvallen in haar woning
Bejaarde vrouw overvallen in haar woning Zoetermeer - Een 79-jarige vrouw is dinsdagavond 16 december slachtoffer geworden van een woningoverval aan het Hulstpark. De politie onderzoekt de overval en zoekt naar getuigen. meer »
Op de pedalen voor het Glazen Huis
Op de pedalen voor het Glazen Huis ZOETERMEER - Woensdag 18 december is het weer zover. Dan worden in Haarlem drie 3FM dj’s opgesloten in het Glazen huis. Een actie voor het goede doel die dit jaar al voor de t ... meer »
Gemeente wil ambitieus armoedebeleid
Gemeente wil ambitieus armoedebeleid ZOETERMEER - Zoetermeer wil tot de top drie gemeenten behoren als het gaat om armoedebestrijding. Wethouder Kuiper komt voor de zomer met een voorstel om dit te realiseren. meer »

Meer nieuws uit regio Zoetermeer

» meer nieuws

Woningen in uw regio

Advertentiekosten

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
ADO Den Haag