Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Waalrenaren zetten zich in voor stofwisselingsziekte
Waalrenaren zetten zich in voor stofwisselingsziekte WAALRE/EINDHOVEN - Nancy Geuze en Michael van der Kamp uit Waalre organiseren samen met hun vrienden Patricia Kok, Hedwig Kolen en Joost van Roij het ... meer »
Honden plonzen in buitenbad de Wedert
Honden plonzen in buitenbad de Wedert VALKENSWAARD - Honden kunnen zaterdag 5 september weer lekker in het water plonzen in het buitenbad van zwembad de Wedert. Van 10.00 tot 16.00 uur is het bad ... meer »
Column: De Pareltjes van Heeze
Column: De Pareltjes van Heeze D’n Brabantse Dag in Heeze waar zondag wir in èèn woord geweldig. Vur inne dag waar, d’n drukke doorgaande weg, gevuld met met prachtige waogens. meer »
Koffieleuten en nostalgische muziek
Koffieleuten en nostalgische muziek VALKENSWAARD - Koffieleuten zit ons Nederlanders in het bloed moet kunstenaar Peter Swinnen gedacht hebben toen hij met het idee kwam om op zondagmorgen in Du ... meer »
Nieuwe koning en koningin voor Pintenwippers
Nieuwe koning en koningin voor ... DOMMELEN - Carnavalsvereniging de Pintenwippers heeft een nieuwe Koning en Koningin. Tijdens de jaarlijkse titelstrijd tussen het bestuur, prinselijk gezelschap en ... meer »

Meer nieuws uit regio Valkenswaard

» meer nieuws

Woningen in uw regio

Krant bezorgen?