Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Griezelen en gruwelen tijdens Halloween
Griezelen en gruwelen tijdens Halloween VALKENSWAARD - Langzaam maar zeker verovert Halloween ook ons land. Op vrijdag 31 oktober proberen we de boze geesten te verjagen. Hoewel het feest vooral in ... meer »
Jan van Pere Verhuur: ‘feesten is ons vak’
Jan van Pere Verhuur: ‘feesten is ons v ... BERGEIJK - ZAKEN - Wat tientallen jaren geleden begon met een paar tafels en stoelen is in 40 jaar tijd uitgegroeid tot een verhuurbedrijf wat alles in huis heeft ... meer »
Column: Genieten geblaoze van concert Herenaccoord
Column: Genieten geblaoze van concert ... Het waar zondagmiddag in de Antoniuskerk genieten geblaoze tijdens het jubileumconcert van Herenaccoord. De kerk zat dan òk hillemaol vol. meer »
Verrassende wandelingen langs de Dommel
Verrassende wandelingen langs de Dommel VALKENSWAARD - Thea van Beek uit Valkenswaard wandelt graag. Zo graag dat ze besloot om zelf wandelroutes uit te gaan zetten. Deze zijn nu gebundeld in een boekje. meer »
OSS 20 boekt ruime overwinning op de Valk
OSS 20 boekt ruime overwinning op de ... VALKENSWAARD/OSS - De Valk heeft na een vrij weekend het goede spel van de laatste twee wedstrijden niet weten door te trekken in de wedstrijd tegen OSS 20. De ... meer »

Meer nieuws uit regio Valkenswaard

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Krant bezorgen?