Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Koopwoning weer 1,7 procent duurder
Koopwoning weer 1,7 procent duurder LEIDSCHENDAM - VOORBURG - Bestaande koopwoningen waren in september 1,7 procent duurder dan in september 2013. Dat is dezelfde prijsstijging als in augustus. meer »
Onstuimig weer op komst
Onstuimig weer op komst LEIDSCHENDAM - VOORBURG - Volgens Meteogroup staat ons zeer onstuimig weer te wachten met zware tot zeer zware windstoten en komende nacht mogelijk een noordwesterstorm langs een ... meer »
Nepwapen in woning Leidschendammer
Nepwapen in woning Leidschendammer LEIDSCHENDAM – Een 54-jarige Leidschendammer deed zaterdag 18 oktober omstreeks 02.45 uur melding van mishandeling door een portier van een horecagelegenheid. Hij vertelde dat hij ... meer »
GBLV: Damcentrum gevaarlijk voor ouderen
GBLV: Damcentrum gevaarlijk voor ouderen LEIDSCHENDAM – GBLV maakt zich grote zorgen over de kwaliteit van de bestrating in het Damcentrum. Ouderen die gebruik maken van een rollator kunnen niet uit de voeten met de k ... meer »
RKAVV bekert verder
RKAVV bekert verder LEIDSCHENDAM - RKAVV heeft de derde ronde van de districtsbeker bereikt. Het in de tweede klasse nog ongeslagen PFC werd pas na strafschoppen verslagen. meer »

Meer nieuws uit regio Voorburg

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Opsporing VerzochtADO Den Haag