if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Rattenslang in container Voorburg
Rattenslang in container Voorburg VOORBURG - Wie mist deze rode rattenslang? twittert @DierenagentDH. meer »
Opening watersportseizoen L’dam - Voorburg
Opening watersportseizoen L’dam - V ... LEIDSCHENDAM-VOORBURG - Met het luiden van een antieke scheepsbel op de bakdekkruiser van Ad Spek Jachtbouw zullen de wethouders Rozenberg en Stemerdink op zaterdag 18 april 2015 ... meer »
Bodemvervuiling volkstuinen
Bodemvervuiling volkstuinen LEIDSCHENDAM-VOORBURG - De gemeente is een onderzoek gestart naar bodemvervuiling op vijf complexen van volkstuinen, waarbij de gemeente grondeigenaar is: Tuinenlaan en ... meer »
Nationale Sportweek in L’dam-Voorburg
Nationale Sportweek in L’dam-Voorburg LEIDSCHENDAM-VOORBURG - De Nationale Sportweek vindt dit jaar voor de tweede keer plaats in Leidschendam-Voorburg, van 18 tot en met 26 april. Sport en Welzijn (SenW) organiseert ... meer »
Code Rood in Theater Ludens
Code Rood in Theater Ludens VOORBURG - Hoe houdt iemand zich staande in een hysterische wereld? Patrick Nederkoorn doet zijn beste om in de voorstelling ‘Code Rood’, zaterdag 18 april in Theater Ludens, een m ... meer »

Meer nieuws uit regio Voorburg

» meer nieuws

Woningen in uw regio

Opsporing VerzochtADO Den Haag