Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Poging tot inbraak bij Cup Expressobar
Poging tot inbraak bij Cup Expressobar VOORBURG - In de nacht van woensdag 26 op donderdag 27 november heeft men geprobeerd in te breken bij Cup Expressobar aan de Barbansonstraat. Een winkelruit werd daarbij vernield. meer »
‘Dit was niet nodig geweest’
‘Dit was niet nodig geweest’ VOORBURG - Volgens Eve, de moeder van Anthony D., was de fatale steekpartij op het Corbulo College in Voorburg waarbij leerling Wesley om het leven kwam niet nodig geweest. In het ... meer »
Voorburgse gaat Kilimanjaro beklimmen
Voorburgse gaat Kilimanjaro beklimmen VOORBURG – De 41-jarige Fabiana Vink – Mazzacani is zich momenteel aan het voorbereiden op de beklimming van de Kilimanjaro in Tanzania. De Voorburgse traint momenteel hard om in j ... meer »
Feest bij Cake, Bake & Love
Feest bij Cake, Bake & Love VOORBURG - Cake, Bake & Love aan de Koningin Julianalaan 166 bestaat zaterdag 29 november drie jaar en dat wordt gevierd! meer »
Vrees voor overlast nieuwe helihaven
Vrees voor overlast nieuwe helihaven DEN HAAG - Een terrein bij het Prins Clausplein is de beoogde locatie voor een nieuwe luchthaven voor helikopters. Onder meer vanwege het grote aantal vliegbewegingen waarvoor ... meer »

Meer nieuws uit regio Voorburg

» meer nieuws

Woningen in uw regio

Opsporing VerzochtADO Den Haag