Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Strijd om ondergrondse containers
Strijd om ondergrondse containers LEIDSCHENDAM - Waarom schaarse parkeerplekken opofferen voor twee ondergrondse containers die alleen te gebruiken zijn voor flatbewoners die maar liefst 50 meter verderop wonen. ... meer »
‘L’dam-Voorburg niet te klein voor twee theaters’
‘L’dam-Voorburg niet te klein voor twee ... LEIDSCHENDAM - Geen subsidie, maar wel een lagere huur. Daarmee heeft Het Veur Theater het sinds de opening in 2013 qua steun van de gemeente moeten zien te redden. Het ... meer »
Vrees voor klantenverlies door Leidsenhage
Vrees voor klantenverlies door ... LEIDSCHENDAM - VOORBURG - Ondernemers in omliggende plaatsen en winkelcentra in L’dam-Voorburg vrezen dat ze klanten verliezen zodra de geplande herontwikkeling van ... meer »
Ontslag koster Nihof valt slecht
Ontslag koster Nihof valt slecht VOORBURG - Parochianen van de St. Martinuskerk zijn geschrokken van de wijze waarop Peter Nihof zijn ontslag moest vernemen. meer »
Voorburgseweg 27 november dicht
Voorburgseweg 27 november dicht LEIDSCHENDAM - De Voorburgseweg in Leidschendam is donderdag 27 november tussen 9:30 uur en 15:30 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Bestemmingsverkeer blijft mogelijk. meer »

Meer nieuws uit regio Voorburg

» meer nieuws

Woningen in uw regio

Opsporing VerzochtADO Den Haag