Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
D66 pleit voor legale hennepteelt
D66 pleit voor legale hennepteelt LEIDSCHENDAM-VOORBURG - D66 Leidschendam-Voorburg pleit voor een nieuwe aanpak van de illegale hennepteelt in Leidschendam-Voorburg, waarmee nationaal wordt geëxperimenteerd. ... meer »
VCC kansloos tegen HCC en VVV
VCC kansloos tegen HCC en VVV VOORBURG - VCC heeft nog geen kans gezien de laatste plaats te verlaten. Zaterdag bleek titelkandidaat HCC twee maatjes te groot en op maandag was ook VVV te sterk voor het jonge ... meer »
Hans van der Sluijs eind 2016 weg
Hans van der Sluijs eind 2016 weg LEIDSCHENDAM-VOORBURG - Burgemeester Hans van der Sluijs houdt het eind komend jaar voor gezien. Hij wordt op 20 december 65 jaar oud en legt zijn ambt dan neer. Zijn tweede ... meer »
Gemeente wil geld zien van Wilhelmus
Gemeente wil geld zien van Wilhelmus VOORBURG - Voetbalvereniging Wilhelmus heeft bij de gemeente een totale huurschuld van circa 75.000 euro. De club hoopte dat de gemeente voor dit bedrag het clubhuis wilde kopen. ... meer »
Nieuwe centrummanager is Jacq Cornelissen
Nieuwe centrummanager is Jacq ... LEIDSCHENDAM-VOORBURG - Maandag 18 mei is Jacq Cornelissen gestart als centrummanager voor Oud-Voorburg, Leidschendam Centrum en De Julianabaan. Het aantrekken van een ... meer »

Meer nieuws uit regio Voorburg

» meer nieuws

Woningen in uw regio

Opsporing VerzochtADO Den Haag