Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Grote zorgen over sluiting Driesprong
Grote zorgen over sluiting Driesprong VOORBURG - Maandelijks negenduizend euro uitgeven, terwijl er maar drieduizend euro aan inkomsten tegenover staat? Nee, dat gaat niet goed. Niet bij een bedrijf, niet bij de ... meer »
Niet eens met Rijnlandroute
Niet eens met Rijnlandroute LEIDSCHENDAM - VOORBURG - Het college van B&W van Leidschendam-Voorburg is het niet eens met de manier waarop de provincie de Rijnlandroute bij recreatiegebied Vlietland wil ... meer »
Winkels voortaan elke zondag open
Winkels voortaan elke zondag open LEIDSCHENDAM - VOORBURG - Elke winkelier in Leidschendam-Voorburg kan op zondag zijn deuren openen van 6.00 tot 22.00 uur. Hiertoe is een ontwerpwinkeltijdenverordening gemaakt. meer »
Stier zorgt voor chaos op Westvlietweg
Stier zorgt voor chaos op Westvlietweg VOORBURG - Een losgebroken stier heeft dinsdagochtend 15 april voor verkeerschaos op de Westvlietweg in Voorburg gezorgd. Terwijl het dier zich van geen kwaad bewust was ontstond ... meer »
Rensen opent jubileumjaar Mooi Voorburg
Rensen opent jubileumjaar Mooi Voorburg VOORBURG - Wethouder Gregor Rensen heeft zaterdag 12 april het jubileumjaar van de stichting Mooi Voorburg geopend door de Dorpspomp in gebruik te stellen. meer »

Meer nieuws uit regio Voorburg

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Opsporing VerzochtADO Den Haag