Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Wethouder gooit glas in ‘t bakkie
Wethouder gooit glas in ‘t bakkie LEIDSCHENDAM-VOORBURG Glas scheiden wordt nu nog makkelijker: voortaan mag het mét deksel en mét restjes in de glasbak. Dat is de boodschap van de nieuwe campagne ‘Glas in ’t bakki ... meer »
Advies informateur: college met 4 partijen
Advies informateur: college met 4 ... LEIDSCHENDAM-VOORBURG - Informateur Ewald van Vliet heeft de gemeenteraad van Leidschendam-Voorburg geadviseerd om een college te vormen bestaande uit GBLV/Gemeentebelangen, D66, ... meer »
Integrale aanpak verzakkingen De Rietvink
Integrale aanpak verzakkingen De ... LEIDSCHENDAM-VOORBURG - De gemeente Leidschendam-Voorburg gaat samen met de nutsbedrijven de gevolgen van de verzakkingen in een deel van de wijk De Rietvink integraal aanpakken. ... meer »
Woej beloont vrijwilligers
Woej beloont vrijwilligers LEIDSCHENDAM - VOORBURG - Woej beloonde dinsdag 16 december haar vrijwilligers met een kerstgeschenk. meer »
Ruim 18 mille door Clubactie
Ruim 18 mille door Clubactie LEIDSCHENDAM-VOORBURG - Lotenverkopers van de Grote Clubactie zijn ook dit jaar weer fanatiek aan de slag gegaan voor hun sport-, cultuur- of hobbyvereniging. De opbrengst van ... meer »

Meer nieuws uit regio Voorburg

» meer nieuws

Woningen in uw regio

Advertentiekosten

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Klik en Win
Opsporing VerzochtADO Den Haag