Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Oktober was te warm
Oktober was te warm WAGENINGEN - Oktober verloopt warmer dan normaal. Het blijkt geen uitzondering te zijn. MeteoGroup meldt dat het merendeel van de maanden is dit jaar te warm verlopen. meer »
Vertrouwen in Corbulo College blijft
Vertrouwen in Corbulo College blijft VOORBURG - De Ouderraad van het Corbulo College in Voorburg houdt vertrouwen in de school, de schoolleiding, de leerkrachten en alle andere medewerkers van de school. Dat staat in ... meer »
Fietsen langs Kennisas Zuid-Holland
Fietsen langs Kennisas Zuid-Holland REGIO - De PvdA Zuid-Holland heeft gedeputeerde De Bondt en de commissie Verkeer en Milieu uitgenodigd om samen de mogelijkheden te verkennen voor een thematische fietsroute, die ... meer »
Extra oplaadpalen
Extra oplaadpalen LEIDSCHENDAM - VOORBURG - De gemeente L’dam-Voorburg breidt nog dit jaar het aantal openbare elektrische oplaadpunten fors uit. Vanwege de groeiende vraag krijgt het netwerk 21 e ... meer »
Babbeltruc over bomenkap
Babbeltruc over bomenkap LEIDSCHENDAM-VOORBURG - Enkele inwoners, die een omgevingsvergunning hebben aangevraagd voor het kappen van een boom, hebben bezoek gekregen van iemand die zich voordoet als ... meer »

Meer nieuws uit regio Voorburg

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Opsporing VerzochtADO Den Haag