Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Opnieuw brand in woning Van Ostadestraat
Opnieuw brand in woning Van Ostadestraat RIJSSEN - In een woning aan de Adriaan van Ostadestraat in Rijssen woedt een uitslaande brand. ** meer »
Politici bekijken staat Haarschool
Politici bekijken staat Haarschool HOLTEN - Politici van meerdere partijen brengen woensdagavond een bezoek aan OBS de Haarschool in Holten om de toestand van het gebouw te bekijken. ** meer »
Project Verantwoord Verenigen loopt goed
Project Verantwoord Verenigen loopt goed RIJSSEN/ HOLTEN - Het project Maatschappelijk Verantwoord Verenigen (MVV) is begin dit jaar in Rijssen-Holten van start gegaan onder de vlag van ViaVie Welzijn. * meer »
Automobilist gewond na botsing met hek
Automobilist gewond na botsing met hek HOLTEN - Een man is dinsdagochtend 30 september met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, na een ongeval op de kruising Aaltinksweg-Keizersweg in ... meer »
Hulp in huishouden verandert
Hulp in huishouden verandert RIJSSEN/ HOLTEN - Rijssen-Holten start, samen met twaalf Twentse gemeenten een gezamenlijk inkooptraject voor huishoudelijke ondersteuning. Inwoners die door een ... meer »
Verwijzingen uit weekblad West Twente
Verwijzingen uit weekblad West Twente Vind hier verwijzingen uit weekblad West Twente. Zoals video’s, documentatie en foto’s. meer »

Meer nieuws uit regio Rijssen

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Sport Lokaal
Zakelijk
Video Lokaal
Actie Lokaal
Foto Lokaal