Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Markelo kijkt terug op grandioos weekend.
Markelo kijkt terug op grandioos weekend. MARKELO - “Er ligt een heel mooi weekend achter ons, het dorpsfeest 2014”, aldus voorzitter Henk Bussink van Stichting Dorpsfeest ... meer »
Wekbezoek minister aan Bouwgilde
Wekbezoek minister aan Bouwgilde RIJSSEN - Minister van Onderwijs, Jet Bussemaker, brengt maandag 1 september aan het begin van de avond een werkbezoek aan de nieuwe Bouwschool voor de brede regio ... meer »
Maxime Verhagen opent Bouwgilde
Maxime Verhagen opent Bouwgilde RIJSSEN - Maxime Verhagen van Bouwend Nederland komt dinsdag 23 september naar Rijssen om de openingshandeling te verrichten van Het Bouwgilde. De feestelijkheden ... meer »
SamenLoop voor Hoop misschien in Holten
SamenLoop voor Hoop misschien in Holten HOLTEN - Er zijn plannen om een KWF SamenLoop voor Hoop te houden in Holten. De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurswandelevenement, waarbij (ex)kankerpatiënten in ... meer »
Diefstal grasmaaier uit schuur
Diefstal grasmaaier uit schuur ENTER - Uit een schuur aan de Iemenkampsweg in Enter werd vrijdag 29 augustus rond 10.45 uur een grasmaaier gestolen. * meer »
Verwijzingen uit weekblad West Twente
Verwijzingen uit weekblad West Twente Vind hier verwijzingen uit weekblad West Twente. Zoals video’s, documentatie en foto’s. meer »

Meer nieuws uit regio Rijssen

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Sport Lokaal
Zakelijk
Video Lokaal
Actie Lokaal
Foto Lokaal