Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
[VID] Nieuwe dvd Rijssens Mannenkoor
[VID] Nieuwe dvd Rijssens Mannenkoor RIJSSEN - Het Rijssens Mannenkoor heeft donderdag 30 oktober in de Dionysiuskerk in Rijssen hun nieuwste dvd gepresenteerd. Burgemeester Arco Hofland en ... meer »
Projectweek Elimschool Rijssen
Projectweek Elimschool Rijssen RIJSSEN - De kinderen op de Elimschool hebben afgelopen week gewerkt aan het project Landschappen in de wereld en de dieren die er leven. ** meer »
[VID] Zaalvoetballers Excelsior 2 winnen
[VID] Zaalvoetballers Excelsior 2 winnen RIJSSEN - De zaalvoetballers van Excelsior’31 2 hebben afgelopen donderdag de derby tegen Jong Eagles/ Markt 19 1 met 9-5 gewonnen. In de Reggehal was John ... meer »
Glasvezel Borkeld en Lichtenberg voltooid
Glasvezel Borkeld en Lichtenberg ... RIJSSEN/ HOLTEN - Na de succesvolle start van de aanleg van glasvezel op de Borkeld (Rijssen) in 2013 is kort daarna gestart met het gebied de Lichtenberg. Ook deze ... meer »
Fusie Jozefschool en Mariaschool in Enter
Fusie Jozefschool en Mariaschool in ... ENTER - De eerste stap van de fusie van de Jozefschool en Mariaschool is gezet. Alle betrokken ouders zijn geïnformeerd over dat beide scholen samen zullen gaan. ... meer »
Verwijzingen uit weekblad West Twente
Verwijzingen uit weekblad West Twente Vind hier verwijzingen uit weekblad West Twente. Zoals video’s, documentatie en foto’s. meer »

Meer nieuws uit regio Rijssen

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Sport Lokaal
Zakelijk
Video Lokaal
Actie Lokaal
Foto Lokaal