Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Lokaal wateroverlast
Lokaal wateroverlast REGIO - Lokale plensbuien zorgen momenteel op sommige plekken in het binnenland voor overlast. In de loop van de middag gaan op nog meer plekken dergelijke zware buien ontstaan, ... meer »
Een nieuwe hemel en een nieuwe aarde
Een nieuwe hemel en een nieuwe aarde REGIO - ‘Ik zag een nieuwe hemel en een nieuwe aarde’, zegt Johannes in zijn toekomstvisioen in Openbaringen 21. De dichters Karel Eykman, Diet Groothuis en Marjoleine de Vos lie ... meer »
3e Rabobank knotshockey toernooi
3e Rabobank knotshockey toernooi WIJK BIJ DUURSTEDE - Woensdag werd door HV Dorsteti voor de 3e maal het Rabobank knotshockeytoernooi georganiseerd voor alle kinderen van groep 3, 4 en 5 in Wijk bij Duurstede. meer »
10 graden kouder, maar ook zon
10 graden kouder, maar ook zon REGIO - Zondag stroomt een stuk koudere lucht het land in. Vergeleken met gisteren is het op sommige plaatsen dan zelfs 10 graden kouder. De zon komt er echter alweer snel bij. meer »
Werken is geen keuze maar een verplichting
Werken is geen keuze maar een ... WIJK BIJ DUURSTEDE - Nu zowel de 2e als 1e kamer hebben ingestemd met de Participatiewet, zal de wet per 1 januari 2015 worden ingevoerd. meer »
Nieuws uit de provincie Utrecht Wat zijn actuele ontwikkelingen in de provincie Utrecht? meer »

Meer nieuws uit regio Wijk Bij Duurstede

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Klik en Win