Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Supermarkt in Langbroek   dichterbij
Supermarkt in Langbroek dichterbij WIJK BIJ DUURSTEDE - De gemeente Wijk bij Duurstede heeft samen met woningstichting Volksbelang besloten om in te stemmen met de voorfinanciering van de Superrr in Langbroek. meer »
Kans op recordwarm jaar sterk gestegen
Kans op recordwarm jaar sterk gestegen REGIO - De afgelopen maand was de op vijf na warmste julimaand sinds 1901 in De Bilt. MeteoGroup berekent dat daarmee de kans dat 2014 een recordwarm jaar wordt, sterk is ... meer »
Opslag Voedselbank blijft voorlopig in gymzaal
Opslag Voedselbank blijft voorlopig in ... LANGBROEK - De Voedselbank Kromme Rijn blijft de komende jaren de voormalige gymzaal aan de Weidedreef in Langbroek gebruiken voor de opslag en het samenstellen van ... meer »
Tijdelijk strandje dankzij burgerinitiatief
Tijdelijk strandje dankzij ... WIJK BIJ DUURSTEDE - Een groep inwoners heeft nadat op 25 juli jl. het verbod op extensieve recreatie aan de nevengeul langs de Kromme Rijn in Wijk bij Duurstede is ingegaan, ... meer »
Vallende sterren in nacht van 12 op 13 augustus
Vallende sterren in nacht van 12 op 13 ... REGIO - In de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 augustus vindt het maximum van de jaarlijkse meteorenzwerm de Perseïden plaats. Dit is de derde grootste jaarlijkse ... meer »
Nieuws uit de provincie Utrecht Wat zijn actuele ontwikkelingen in de provincie Utrecht? meer »

Meer nieuws uit regio Wijk Bij Duurstede

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win