if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
“Wat heeft de VVD voor de Provincie Utrecht gedaan” is vanaf heden te bekijken op onze website.
“Wat heeft de VVD voor de Provincie U ... UTRECHT - Tijdens de succesvolle campagne aftrap op woensdag 25 februari in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg heeft VVD lijsttrekker voor de Provinciale Staten, Arthur ... meer »
De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween
De 100 jarige man die uit het raam klom ... AMERONGEN - De wonderlijke avonturen van de 100 jarige Allan Karlsson, die op zijn 100e verjaardag uit het raam van het bejaardenhuis stapt en op avontuur gaat. Zijn unieke kijk ... meer »
Info-avond hormonale therapie borstkanker
Info-avond hormonale therapie ... UTRECHT - Het Diakonessenhuis, gespecialiseerd in zorg voor mensen met kanker, organiseert voor donderdag 12 maart een informatieavond voor vrouwen met borstkanker. De ... meer »
Wereldwijde actie basisschoolleerlingen
Wereldwijde actie basisschoolleerlingen WIJK BIJ DUURSTEDE - Drie scholen in Wijk bij Duurstede doen mee aan de wereldwijde actie van basisschoolleerlingen voor leeftijdgenoten met een handicap in ontwikkelingslanden. ... meer »
Fietstour van de ChristenUnie
Fietstour van de ChristenUnie WIJK BIJ DUURSTEDE - De ChristenUnie is bezig met een politieke fietstour door alle Utrechtse gemeenten, met statenlid en nummer zes op de lijst, Kees de Heer als gids. meer »
Nieuws uit de provincie Utrecht Wat zijn actuele ontwikkelingen in de provincie Utrecht? meer »

Meer nieuws uit regio Wijk Bij Duurstede

» meer nieuws

Woningen in uw regio

Advertentiekosten

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Klik en Win