Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Begroting goedgekeurd door provincie
Begroting goedgekeurd door provincie WIJK BIJ DUURSTEDE - De gemeente Wijk bij Duurstede heeft bericht ontvangen van de provincie Utrecht, waarin staat dat zij akkoord gaat met de gemeentelijke begroting. meer »
Superdag voor Fortissimo
Superdag voor Fortissimo COTHEN - Voor GO/connectIT/ Fortissimo was zondag 21 december een superdag. Er moest worden aangetreden tegen Borhave. De ploeg waarvan in de uitwedstrijd, de 3e wedstrijd van het ... meer »
Bestaande koopwoningen blijven duurder
Bestaande koopwoningen blijven duurder REGIO - Bestaande koopwoningen waren in november 2,3 procent duurder dan in november 2013. Dat is een iets hogere prijsstijging dan in oktober. Al meer dan een half jaar zijn de ... meer »
Met kerstverlichting 4x om de aarde
Met kerstverlichting 4x om de aarde REGIO - De Nederlandse huishoudens hebben bij elkaar meer dan 175.000 kilometer aan kerstverlichting in huis. Dat is ruim vier keer de omtrek van de aarde. Bij afdanking verdwijnt ... meer »
Vakantiebeurs vol verrassingen en doe-activiteiten
Vakantiebeurs vol verrassingen en ... UTRECHT - Bezoekers van de Vakantiebeurs, van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari 2015 in Jaarbeurs Utrecht, doen ideeën op die zij anders niet hadden gekregen. meer »
Nieuws uit de provincie Utrecht Wat zijn actuele ontwikkelingen in de provincie Utrecht? meer »

Meer nieuws uit regio Wijk Bij Duurstede

» meer nieuws

Woningen in uw regio

Advertentiekosten

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win