Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Herdenking Wereldoorlog I in Hulst
Herdenking Wereldoorlog I in Hulst Van zaterdag 27 september tot en met zaterdag 4 oktober houden Koorstichting Cantorij der Basiliek, de Oudheidkundige Kring De Vier Ambachten en de Stichting Museum Hulst samen ... meer »
Voorpremière ‘Dansvloer vol confetti’
Voorpremière ‘Dansvloer vol co ... John Bolsius van het Ledeltheater in Oostburg meldt het met gepaste trots: vandaag, woensdag 17 september, heeft het Ledel de voorpremière van de nieuwe Nederlandse speelfilm ... meer »
Alle speeldata Adrie Oosterling
Alle speeldata Adrie Oosterling Adrie Oosterling brengt in de maanden juli en augustus in zijn kleinkunsttheater De Twee Duiven in Groede het programma ‘Zeeuws-Vlaanderen, je zal er maar zitten...!’. meer »
Dubbele editie Zomerfilm Hulst
Dubbele editie Zomerfilm Hulst In 2014 bestaat Zomerfilm Hulst 5 jaar. Dat wordt gevierd met een uitgebreide jubileumeditie op vrijdag 22 en zaterdag 23 augustus. meer »
Zeeuws-Vlaanderen met een knipoog
Zeeuws-Vlaanderen met een knipoog Kleinkunstenaar Adrie Oosterling heeft zich laten inspireren door het jubileumjaar Zeeuws-Vlaanderen 200. In z’n kleinkunsttheater De Twee Duiven in Groede brengt Oosterling deze z ... meer »

Meer nieuws uit regio Terneuzen

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel