Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Rondleidingen door historisch Sluis
Rondleidingen door historisch Sluis Het kantoor Sluis van VVV Zeeland verzorgt regelmatig rondleidingen door Sluis. De stadsgids vertelt u tijdens de rondwandeling uitgebreid over de bezienswaardigheden en historie ... meer »
Jacco Eltingh te gast bij Fun in Business
Jacco Eltingh te gast bij Fun in ... Fun in Business heeft voor de eerstvolgende bijeenkomst, op dinsdag 15 april, een bijzonder gast uitgenodigd, en wel oud tennisser Jacco Eltingh. De bijeenkomst vindt plaats in ... meer »
Jan Smit op Vestrock Junior 2014!
Jan Smit op Vestrock Junior 2014! Met Jan Smit hebben de organisatoren van Vestrock Junior op vrijdag 6 juni in Hulst een extra headliner van formaat weten te strikken. Vestrock Junior is een festivaldag speciaal ... meer »
Terneuzen maakt zich op Bluesroute
Terneuzen maakt zich op Bluesroute Wie van blues en aanverwante stijlen houdt kan vrijdag 11 april zijn/haar hart ophalen in Terneuzen. Die avond bruist het centrum van (live) muziek. Het is inmiddels de 12e editie ... meer »
Bingo in Bachten Dieke voor stichting ALS
Bingo in Bachten Dieke voor stichting ... Ongeveer een jaar geleden kwam Ellen de Feijter op het idee om zich in te zetten voor stichting ALS. ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) is een ernstige ziekte waarbij de ... meer »

Meer nieuws uit regio Terneuzen

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel