Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Voorpremière ‘Dansvloer vol confetti’
Voorpremière ‘Dansvloer vol co ... John Bolsius van het Ledeltheater in Oostburg meldt het met gepaste trots: vandaag, woensdag 17 september, heeft het Ledel de voorpremière van de nieuwe Nederlandse speelfilm ... meer »
Alle speeldata Adrie Oosterling
Alle speeldata Adrie Oosterling Adrie Oosterling brengt in de maanden juli en augustus in zijn kleinkunsttheater De Twee Duiven in Groede het programma ‘Zeeuws-Vlaanderen, je zal er maar zitten...!’. meer »
Dubbele editie Zomerfilm Hulst
Dubbele editie Zomerfilm Hulst In 2014 bestaat Zomerfilm Hulst 5 jaar. Dat wordt gevierd met een uitgebreide jubileumeditie op vrijdag 22 en zaterdag 23 augustus. meer »
Zeeuws-Vlaanderen met een knipoog
Zeeuws-Vlaanderen met een knipoog Kleinkunstenaar Adrie Oosterling heeft zich laten inspireren door het jubileumjaar Zeeuws-Vlaanderen 200. In z’n kleinkunsttheater De Twee Duiven in Groede brengt Oosterling deze z ... meer »
Proef het zomergevoel op Sluise avondmarkten!
Proef het zomergevoel op Sluise ... De avondmarkten in Sluis: daar kun je het zomergevoel proeven! De voorbije jaren zijn de Sluise avondmarkten uitgegroeid tot een begrip in de streek en ver daarbuiten! meer »

Meer nieuws uit regio Terneuzen

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel