Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Margriet Bolding op planken Ledeltheater
Margriet Bolding op planken Ledeltheater OOSTBURG - Margriet Bolding wordt geroemd om haar eigenzinnige humor en mooie ontroerende liedjes. Zaterdag 29 november om 20.15 uur brengt ze haar nieuwste show – ‘Zo zijn we nie ... meer »
Pianorecital Eliane Rodrigues in Baudeloo
Pianorecital Eliane Rodrigues in ... HULST - Eliane Rodrigues geeft zondagmiddag 30 november om 15.00 uur een pianorecital in het Baudeloogebouw in Hulst. Hulst Cultureel tekent voor de organisatie van het concert. meer »
De Parelvissers zijn een feest voor het oog
De Parelvissers zijn een feest voor het ... TERNEUZEN - De Staatsopera van Tatarstan toert door Nederland met de opera ‘De Parelvissers’. Vrijdag 7 november om 20.00 uur is deze operaparel van Bizet te zien in het Sch ... meer »
De wervelende wereld van Madame Bovary
De wervelende wereld van Madame Bovary OOSTBURG - Twee spelers van theatergroep Suburbia, Susan Visser en Tijn Docter, brengen zondagavond 9 november het klassieke drama Madame Bovary op de planken van het Oostburgse ... meer »
BO-event 2014 in teken horeca
BO-event 2014 in teken horeca Toprestaurants, Zeeuws-Vlaanderen staat er bekend om. Geen wonder dat het BO2-event, dat bedoeld is om ondernemers in de regio te stimuleren en te inspireren, dit jaar in het ... meer »

Meer nieuws uit regio Terneuzen

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel