Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Kleinkunst uit Zutphen op scheepsdek
Kleinkunst uit Zutphen op scheepsdek ZUTPHEN - In navolging van vorig jaar heeft zaterdag 30 augustus in de Zutphense Museumhaven het festival ‘Kleine Kunst aan Boord’ plaats. Waar de editie van 2013 in het teken sto ... meer »
Geld voor herbouw De Kas
Geld voor herbouw De Kas ZUTPHEN - De verzekeraar van de gemeente Zutphen heeft uitsluitsel gegeven over het schadebedrag dat wordt uitgekeerd voor de herbouw van De Kaardebol. De Coöperatie Atelier3D ... meer »
Herstel Gorsselse hei van start
Herstel Gorsselse hei van start GORSSEL - Deze week is op de Gorsselse Heide begonnen met herstelwerkzaamheden. De klus wordt uitgevoerd in opdracht van Stichting Marke Gorsselse Heide. In verband met de ... meer »
Raad Zutphen lijkt het eens over Bkl
Raad Zutphen lijkt het eens over Bkl ZUTPHEN - Met het aanbieden van een initiatiefraadsvoorstel is in Zutphen een eind gekomen aan de discussie rond de hernieuwde aanpak van het Broederenkloosterproject. Daarmee ... meer »
Zutphen geeft Hanzehof respijt
Zutphen geeft Hanzehof respijt ZUTPHEN - B. en w. van Zutphen geven de Hanzehof tot uiterlijk 1 januari 2015 de tijd om met een gedegen plan van aanpak aan te tonen dat het theater toekomstperspectief heeft. meer »

Meer nieuws uit regio Zutphen

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel